Пройти тест онлайн

Have a holy, jolly English: у Першому Кембриджському центрі розпочинається набір на зимовий семестр

Have a holy, jolly English: у Першому Кембриджському центрі розпочинається зимовий семестр
13.11.2023

Вже зовсім скоро розпочнеться новорічна метушня та підготовка до зимових свят. Тому дуже важливо не проґавити свій шанс і встигнути записатись на зимовий семестр у Першому Кембриджському центрі.

Для майбутніх студентів у нашому центрі є чимало курсів англійської, що націлені на покращення різних навичок та вмінь. До речі, початок навчання на курсах припадає на 22-23 січня, тож поспішіть отримати бажане місце у групі.

Розповідаємо про кожну з наших навчальних програм нижче!

Курс «Вивчення рівня»

Тривалість: 4,5 місяця,

Для кого цей курс?

Якщо ви ніколи раніше не вивчали англійську мову, застрягли на вивченні поточного рівня, плануєте подорожувати чи навчатися за кордоном, то цей курс саме для вас!

Особливості навчання: на курсі «Вивчення рівня» ви розвинете усі мовні навички: говоріння, письмо, читання та слухання, методом інтерактивного навчання. Курс містить 13 навчальних програм для кожного рівня англійської.

Ви не лише підтягнете свій рівень, а й систематизуєте знання та впевнено будете володіти англійською мовою.

Курс «Лексика і граматика»

Тривалість: 4,5 місяці

Для кого цей курс?

Навчання на курсі розраховане для тих, хто:

  • володіє англійською на базовому рівні та мріє поглибити знання,
  • хоче позбутися помилок під час спілкування з іноземцями,
  • прагне освіжити знання й покращити словниковий запас,
  • бажає відновити мовні навички.

Особливості навчання: на уроках студенти зосереджуються на розвитку комунікативних навичок в реальних життєвих ситуаціях, практикують використання багатьох слів та фраз, пишуть формальні та неформальні листи та вивчають лише те, що дійсно корисно.

Курс «Розмовна англійська»

Тривалість: 2 місяці

Для кого курс? 

Ця програма ідеально підійде для тих, хто спілкується англійською з помилками та хоче їх уникнути. Крім того, варто звернути увагу на цей курс людям, які мають великий мовний барʼєр або ж не хочуть «зубрити» граматику.

Особливості навчання: окрім постійної практики спілкування, студенти також покращать навички сприйняття англійської на слух. Під час уроків викладачі звертають увагу на різнобічність тем спілкування та вмінню виступати на публіці.

Курс «Інтенсивна англійська»

Тривалість: 2,5 місяці

Для кого курс? 

Часу зовсім мало, а англійську треба на вчора? Цей курс ідеально підійде для тих, хто хоче швидко почати вивчати англійську з нуля, або інтенсивно підтягнути свій рівень.

Особливості навчання: курс націлений на покращення усіх мовних навичок: говоріння, читання, письма, сприйняття англійської на слух. Студенти навчаються застосовувати свої знання в реальних ситуаціях, навчаються швидко та ефективно.

Найкращі словники англійських слів

Обирайте свій!

Курс «Бізнес-англійська»

Тривалість: 2 місяці

Для кого курс?

«Бізнес-англійська» створена для людей, які використовують англійську мову у своїй роботі та прагнуть підвищити її рівень для карʼєрного зростання. Радимо звернути увагу на цей курс тим, хто безпосередньо працює з клієнтами на міжнародному ринку.

Особливості навчання: під час уроків ви не будете вивчати неформальну лексику, адже все «крутиться» навколо ділового середовища, і людина досить потужно може прокачати свій словниковий запас.

Пріоритет курсу — спілкування, ведення переговорів, організація зустрічей та листування англійською мовою.

Курс «Юридична англійська»

Тривалість: 2 місяці

Для кого курс?

Якщо коротко, то цей курс створений для усіх, хто працює у сфері юриспруденції та хоче підвищити свій рівень англійської для карʼєрного росту.

Зокрема, це стосується юристів, суддів, вчителів, студентів факультету міжнародних відносин, державних службовців, журналістів та інших спеціальностей, які так чи інакше дотичні до законодавчої галузі.

Особливості навчання: студенти вивчають англійську лексику, яка потрібна для спілкування саме на юридичні теми, покращують розуміння спеціалізованих юридичних текстів та документів.

Курс «Підготовка до IELTS  та ТOEFL iBT»

Тривалість: 2 місяці

Зауважте, що цей курс стартує вже 15-16 січня.

Для кого курс?

Хочете вступати до закордонних університетів, працювати чи жити в іншій країні? Тоді цей курс саме для вас!

Особливості навчання: студенти будуть підточувати свої мовні навички для успішного складання міжнародних іспитів, тому курс, власне, і поділений на розділи listening, reading, writing, speaking.

Ресурси та словники для вивчення англійської в ІТ

Читати

Курс «Підготовка до іспитів Cambridge English»

Тривалість: 4,5 місяці

Для кого курс?

Варто вказати, що сертифікат Cambridge Assessment English, який ви отримаєте після проходження курсу, на міжнародному рівні підтверджує ваш рівень англійської. Тому цей курс підходить для тих, хто хоче працювати й навчатись поза межами України.

Особливості навчання: на курсі студенти вчаться ефективно спілкуватися англійською мовою, наводити аргументи та писати різного роду тексти: від листів до звітів.

Наприкінці зазначимо, що у нашому центрі працюють лише досвідчені та кваліфіковані викладачі з міжнародними сертифікатами, що використовують передові технології у викладанні англійської мови.

Тому, якщо ви досі не знаєте, як вдало почати новий 2024 рік — приходьте на курси англійської у Перший Кембриджський центр!