Пройти тест онлайн

«Let's talk about art»: як пройшли англомовні зустрічі від Cambridge.ua та Мистецького арсеналу?

Let's talk about art: як проходили англомовні зустрічі від Cambridge.ua та Мистецького арсеналу
31.07.2024

Літні зустрічі «Let’s talk about art» закінчилися. Розмови про мистецтво англійською об’єднали 90 учасників. Разом з Мистецьким арсеналом ми провели 4 івенти в рамках виставки «Між прощанням і поверненням».

Що відбувалось на зустрічах і про враження тих, хто долучився, розповідаємо далі.

Як проходив івент?

Представники Мистецького арсеналу проводили англомовну екскурсію — розповідали про виставку «Між прощанням і поверненням», присвячену місцям, куди ми поки не можемо повернутись.

Після прогулянки залами, учасники ділились своїми враженнями на розмовних клубах, які модерували викладачі Cambridge.ua.

Спільний проєкт Cambridge.ua з Мистецьким арсеналом дозволив актуально об'єднати мистецьку складову разом з англійською мовою. Схвальні відгуки відвідувачів показують, що серед киян є запит на англомовні івенти, тож ми вже готуємося до наступних виставок і маємо чим вас здивувати!

Катерина Пащенко, B2B Partnership Manager

Учасники відзначали цікавий формат івенту і залюбки обговорювали побачене на speaking clubs. Декому з них так сподобалась спілкуватись англійською про мистецтво, що вони приходили на зустрічі повторно.

Мені дуже сподобався формат: коли спершу триває екскурсія англійською мовою, а потім обговорення. По-перше, є тема для розмови, а по-друге — люди використовують англійську мову предметно, а не просто з книжки.

Людмила

Let’s talk about art

Сподобалась екскурсія. Було дуже цікаво. Мабуть, досить складно зараз дивитися таку виставку: багато особистих спогадів виринає… Дуже цікаво та незвично було обговорити це саме англійською мовою. Я б із задоволенням повторила такий досвід та прийшла ще раз!

Галина

Мистецтво у часи війни спонукає до роздумів і саморефлексії. Саме тому учасники розмовних клубів не тільки обговорювали виставку, а також ділились своїм досвідом та спогадами, пов’язаними з рідною домівкою.

Дійсно, говорити на цю тему не всім просто, тож деякі учасники вже чекають на наступні івенти з іншою тематикою.

Виставка доволі цікава. І те, що ми її обговорювали англійською, додало дуже класного вайбу. Проте особисто мені тяжкувато підтримувати саме цю тему. Було б круто відвідати подібний івент на тематику, яка б мені сильніше відгукнулася.

Кирило

Під час літніх зустрічей Let’s talk about art відвідувачам вдалось не тільки дізнатись більше про сучасне українське мистецтво, а ще й покращити розмовні навички та сприйняття англійської на слух.

Залишайтесь з Cambridge.ua, щоб не пропустити нові освітні події! Нумо покращувати англійську разом! ❤️