Пройти тест онлайн

Запрошуємо випускників на безкоштовні майстерки з підготовки до ЗНО з англійської

Приглашаем выпускников на мастер-классы по подготовке к ЗНО по английскому
7.05.2019

Вже наприкінці поточного місяця, 28 травня 2019, багатьом випускникам українських шкіл необхідно буде складати ЗНО з англійської: за статистикою реєстрації, цей предмет – найпопулярніший серед необов’язкових у 2019.

Ми вже збирали корисні матеріали на сторінці «Як найкраще підготуватися до ЗНО-2019 з англійської», а тепер пропонуємо ще дещо корисне – саме для тих, хто краще сприймає інформацію «наживо». Наша очільниця відділу навчання вчителів і сертифікований викладач англійської Катерина Проценко проведе дві майстерки, організовані Освіторією: ZNO. Speak english, please!

Майстерка 7 травня присвячена темі Making use of Use of English. Вона створена для того, щоби зрозуміти, яких завдань слід очікувати в розділі, на що вони націлені, як до них готуватися, на що звертати увагу та які стратегії використовувати для рішення. Окрім цього, учасників очікує кілька активностей, які допоможуть легко збагатити власний словниковий запас.

Друга майстерка, намічена на 14 травня, буде присвячена темі ZNO Writing: What? Why? How? Відповідно, на ній розбиратиметься письмова частина іспиту з усіма її аспектами. Тут можна буде дізнатися критерії успішного виконання завдання, чого від вас очікують, а чого не слід робити. Окрім того, учасникам запропонують кілька активностей, які можна буде використовувати у власній підготовці до цього розділу ЗНО.

Обидві майстерки проходитимуть о 18:30 за адресою вул. Мазепи 1, хаб Освіторії. Участь – безкоштовна. Єдина умова – заповнення реєстраційної форми: для майстерки на 7 травня та на 14 травня.