Пройти тест онлайн

Мінцифри запустило онлайн-курс How to Be Brave Like Ukraine

minczifry-zapustilo-kurs-how-to-be-brave-like-ukraine
27.07.2022

Міністерство цифрової трансформації запускає безоплатний курс How to Be Brave Like Ukraine. Це продовження міжнародної рекламної кампанії Bravery to be Ukraine, для того, щоб кожен міг дізнатися, як творилася українська сміливість та ідентичність.

Такий курс складається з 16 уроків, кожен з яких триває не більше ніж 10 хвилин. Ви зможете дізнатися про культуру, географію, історію, бізнес України, національну кухню, а також народні повірʼя і фольклор. Один із уроків присвячений діджиталізації. Наразі курс доступний не лише українською, а й англійською мовами.

Це частина міжнародної рекламної кампанії Bravery to be Ukraine. Завдяки коротким урокам про культуру, географію, історію, бізнес ви дізнаєтеся про формування нашої держави та української сміливості.

Таким чином всі охочі можуть пройти урок про історію пісні «Ой у лузі червона калина», прослухати аудіоказку Лесі Українки, дізнатися, чому українців називають «роботящою нацією», а також довідатися про українські бізнеси за кордоном.

Автори курсу кажуть, що він буде цікавий тим, хто відчуває нестачу знань про Україну. Для аудиторії, яка знає більше, Be Brave Like Ukraine стане непоганою нагодою структурувати свої знання та віднайти щось нове.

Українців у світі вже знають як націю хоробрих людей. Людей, що голіруч зупиняють танки та продовжують наближати перемогу під загрозою смерті. Зараз люди асоціюють нас зі сміливістю, але вони не знають, що наша нація була такою завжди. Від Київської Русі до Запорізької січі. Від дисидентського руху до Революції Гідності.

Міністр цифрової трансформації України, Михайло Федоров

Долучитись до курсу можна за посиланням.

Поза цим, Мінцифри з партнерами запускає безплатне навчання ІТ-спеціалістів IT Generation. Подати заявку на навчання можуть українці від 21 до 60 років, які не мають освіти та досвіду в ІТ. Навчання для них розпочнеться вже з серпня.

Як зав'язати розмову англійською і не зганьбитися?

Conversation starters