Пройти тест онлайн

НМТ-2023: абітурієнти можуть пройти пробний тест з англійської мови

НМТ-2023: абітурієнти можуть пройти пробний тест з англійської мови
21.03.2023

На вебресурсі Українського центру оцінювання якості освіти оприлюднили пробний тест з англійської мови, аби майбутні абітурієнти могли потренуватися перед складанням НМТ-2023.

Завдання на сайті можна виконати в онлайн-режимі протягом визначеного часу — 60 хвилин. Однак також є можливість завантажити файл з демонстраційним тестом, аби виконати його згодом та самостійно звірити свій результат з правильними відповідями.

Підготовка до ЗНО з англійської

На курсі

Цьогоріч текст з англійської мови складається з 32 завдань. Серед них немає запитань з відкритою відповіддю, а також завдань у форматі аудіювання. Максимальна кількість балів, яку можна отримати — 32, тобто за кожну правильну відповідь на окреме питання нараховується 1 бал.

Зауважте, що необовʼязково виконувати тести саме у тій послідовності, у якій вони зазначені. Ви можете давати відповіді на запитання як вам буде зручно.

Також можна змінювати власні відповіді у вже розв'язаних завданнях.

Попередньо УЦОЯО оприлюднив пробні тести з інших предметів: української мови, математики, історії України та фізики. Тож ці тести ви також можете пройти на сайті центру.

Такі тренування допоможуть вам відчувати себе впевнено на майбутніх іспитах!

Слова, які неодмінно підвищать ваш бал на іспиті з англійської мови

200+ синонімів