Пройти тест онлайн

Онлайн-зустріч для батьків! Дізнайтеся все про дитяче навчання в Cambridge.ua

Parents meeting
1.08.2024

Осінь вже зовсім близько, і настав час вирішувати, де ваші діти будуть вивчати англійську мову в новому навчальному році. Однак, визначитись буває вкрай складно — питань безліч, а відповіді шукати не лише довго, але й складно.

Тому ми маємо для вас новину — Cambridge.ua запрошує батьків дітей та підлітків на онлайн-зустріч, де наші фахівці розкажуть про дитяче навчання, зокрема у нашому центрі!

  • Дата: 17 серпня об 11:00
  • Формат зустрічі: онлайн

Дізнатись все про вивчення англійської в дитячому віці

В Cambridge.ua

Чого очікувати від заходу?

Ми підготували цікаву та інформативну зустріч, де детально розповімо про навчальний процес у дітей віком від 6 до 17 років, зокрема, про:

  • тестування рівня дитини та вибір курсу для вивчення мови,
  • методики, які використовуються для ефективного навчання та формат уроків,
  • фідбеки та звʼязок з батьками у нашому центрі,
  • контроль успішності та оцінку результатів,
  • реєстрацію на курс та початок навчання.

Для того, щоб приєднатися до зборів, необхідно перейти за вказаним посиланням і заповнити форму учасника. Після — ви отримаєте лист з детальною інформацією та посиланням на зустріч!

Крім того, ви зможете поставити будь-які питання щодо навчання безпосередньо нашим викладачам, академічному директору та менеджеру!

Спікерами цього заходу виступають Лідія Сімак, Вікторія Перванюк, Олександра Литвиненко та Олена Українська, які мають міжнародні сертифікати кваліфікації CELTA і великий досвід роботи з дітьми та підлітками. Вони охоче дадуть відповіді на всі питання від батьків.

Це чудова можливість зрозуміти, чи підходить наш центр для вашої дитини та отримати професійні поради щодо навчання та взаємодії з дітьми.

Зробіть вибір, що забезпечить блискуче майбутнє вже зараз!