Пройти тест онлайн

Відкрита реєстрація на пробне ЗНО

10.01.2018

Практично увесь січень буде відкрита реєстрація на пробне ЗНО-2018: з 9 по 31 січня включно. Зробити це можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти, що відповідають місцю проживання учасника. Щонайбільше можна записатися на два спробних тести.

Самі ці іспити будуть проходити вже у березні: на 24 березня намічене тестування з української мови та літератури, а на 31 березня – ще один тест, який можна обрати зі списку. У цьому списку – хімія, біологія, математика, географія, фізика та іноземні мови.

Особливу цікавість у 2018 році викликає у майбутніх випускників тестування ЗНО з англійської, оскільки саме у цьому році воно змінює формат: стає дворівневим і отримує ще один блок – сприйняття мови на слух. Звісно, УЦОЯО ділилося прикладами завдань ЗНО з англійської, проте у подібного спробного екзамену є суттєві переваги:

  • Можна на власному досвіді пройти процедуру тестування саме у тій атмосфері, у якій буде проводитися справжній іспит ЗНО.
  • Це можливість ознайомитися у повній мірі зі структурою тестування, а також типами задач, котрі будуть у ньому зустрічатися.
  • Можливість ознайомитися із процесом відповіді на завдання та заповнення бланків відповідей.
  • Можна потренуватися правильно розраховувати власний час на проходження іспиту.
  • Можливість отримати правильні відповіді, звіритися із власними та оцінити, наскільки вдало ви можете впоратися із тестом і скільки балів отримати.

Втім, усі ці переваги передбачають і наші курси англійської для підлітків, що вміщують також і підготовку до ЗНО. Але крім того, ми ще забезпечуємо справді гарні знання та багатократну практику складання тесту замість однократної.

Плата за пробний іспит змінюється у залежності від регіонального центру, у якому реєструється учасник, хоча і не набагато. Одне тестування обійдеться у 129–137  грн.