Пройти тест онлайн

Навчання offline повертається!

https://cambridge.ua/uk/news/pervyj-kembridzhskij-obrazovatelnyj-czentr-vozvrashhaet-offlajn-obuchenie/
9.08.2022

Вже понад 160 днів студенти First Cambridge Education Centre не були в аудиторіях освітнього центру. Все тому, що в Україні триває повномасштабна війна, яку 24 лютого розпочала Російська Федерація. За цей тривалий період ми отримували чимало запитань “Коли ж відновиться навчання у форматі face-to-face?”.

Авжеж, вся команда освітнього центру та, в першу чергу, наші викладачі й самі з нетерпінням чекають зустрічі зі студентами. Однак, безпека перш за все!

Саме тому, більшість груп в осінньому наборі, які розпочнуть навчання вже у вересні, ми набираємо онлайн, щоб вчити англійську міг кожен незалежно від обставин, у яких опинився.

Більше про актуальні курси можна дізнатися

Тут

Але ми раді повідомити, що для тих, хто мешкає у столиці, відчайдушно вірить у перемогу нашої держави та прагне якомога швидше повернутися до класичного формату навчання, відновлюється така можливість! Вже з вересня кілька груп студентів підліткові та дорослі курси зможуть збиратися на заняття в offline-форматі.

Що робити, коли лунає повітряна тривога?

На жаль, звук повітряної тривоги став звичайним супутником життя кожного українця. У випадку такого сигналу під час уроку студенти зможуть спуститися в укриття, яке розташоване на цокольному поверсі будівлі First Cambridge Education Centre. м. Золоті Ворота, вул. Ярославів Вал 13/2Б На щастя, власник приміщення пішов на зустріч нашому центру та дозволив використовувати кілька аудиторій, як сховище, щоб наші студенти перебували у безпеці.

Однак, зважайте, що кількість місць на навчання у таких групах обмежена!

Як обрати offline групу?

Вивчення рівня

Якщо ви мешкаєте в іншому місті України або наразі перебуваєте поза її межами, то завжди можете навчатися online! Якість здобутих знань від цього в жодному разі не постраждає.

До зустрічі на заняттях online та offline!