Пройти тест онлайн

Порогові бали пробного ЗНО

22.04.2016

Усі, хто приймав участь у пробному тестуванні ЗНО 9 квітня, вже можуть оцінити свої шанси на успішне складання «справжніх іспитів». Для цих цілей УЦОЯО оприлюднив бали, які відмічають пороги прохідності для всіх дисциплін, які були доступними для складання у той день.

Для отримання заліку з математики та німецької мови достатньо було набрати 13 балів, для історії України – 28 балів. Для англійської, французької та фізики необхідно було отримати мінімум 14 балів, а російська мова вважається успішно складеною при наборі 33 балів. Для географії поріг був встановлений на відмітці 26, а для хімії та біології – 22 балів.

Усі, хто проходив пробне тестування, отримали ключі з правильними відповідями, а також зі схемою підрахування балів. Тепер можна вирахувати свій результат і порівняти з вимогою.

Починати готуватися до ЗНО-2016 вже трохи запізно: 5 травня намічений перший іспит з серії. Ну а ті, кому брати участь у вступній кампанії належить лише у наступному році, вже зараз можуть замислюватися про те, як отримати гарні результати. Успішно скласти предмет англійська мова допоможуть наші курси англійської для підлітків.