Пройти тест онлайн

Скільки коштуватиме пробне ЗНО-2019

Сколько будет стоить пробное ЗНО-2019
27.12.2018

Збираєтеся складати ЗНО у 2019 році? Тоді, напевне, ви замислювалися про участь у пробному ЗНО-тестуванні, реєстрація на яке відкривається в січні. А відтепер відомі й ціни за ці іспити. Складання одного пробного тестування обійдеться учасникам від 132 до 139 грн, залежно від регіону, у якому воно складатиметься.

Найменшу ціну (132 грн) назначили Вінницький та Харківські центри, які, окрім Вінницької та Харківської областей, обслуговують ще й абітурієнтів із Житомирської, Сумської, Полтавської та Хмельницької областей.

Для учасників з Херсонської, Миколаївської областей або Криму одне пробне тестування обійдеться в 134 грн, а для абітурієнтів із Дніпропетрівської та Запорізької областей – 136 грн 50 коп. Жителям Київської, Черкаської, Львівської, Волинської та Рівненської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Тернопільської, Кіровоградської та Одеської областей такий тест обійдеться в 138 грн.

Найвища вартість (139 грн) призначена Донецьким центром, який обслуговує Донецьку та Луганську області.

Нагадаємо, що один учасник може скласти всього два пробних іспити: один – українська мова та література, другий – зі списку інших доступних на вибір. А студенти наших курсів англійської для підлітків складають пробний тест ЗНО з англійської наприкінці навчання безкоштовно.