Пройти тест онлайн

Тест TOEFL можна складати в післяобідній час

Тест TOEFL можно сдавать в послеобеденное время
22.09.2019

У 2019 році іспит TOEFL отримав кілька оновлень. По-перше, з 1 серпня 2019 року він скоротився на півгодини, а разом із підсумковими результатами за тест учасники стали отримувати також і компіляцію кращих результатів із кожної з частин за останні 2 роки у вигляді MyBest results.

Во-друге, з вересня учасники TOEFL зможуть обирати час складання: окрім ранкових сесій, з’явилися ще й на післяобідній час. Це значно спрощує завдання потрапити на тест у потрібну дату, адже кількість місць стає вдвічі більшою: якщо вам не вдалося записатися на ранкову сесію, можна на післяобідню, і навпаки.

Разом із цими змінами ETS скоротили обмеження на повторне складання тесту. Якщо раніше нову спробу можна було зробити не раніше, ніж через 12 днів, то тепер можна перескладати TOEFL у наступні ж вихідні після невдалої спроби. Так у кандидатів є більше шансів погодити тести зі своїми дедлайнами та завантаженими графіками.

Звісно ж, вдало скласти з першого разу краще, але для цього потрібно добре готуватися до тесту. Ми пропонуємо справді дієві курси підготовки до TOEFL. Результати наших студентів говорять самі за себе.