Пройти тест онлайн

“Тисяча за вакцинацію” на вивчення англійської

two-part-phrases (2)
3.02.2022

Якщо вам 14 років та більше, вітаємо, адже з 7-го лютого кожен щеплений від COVID-19 український підліток та дорослий може витратити 1000 грн за програмою “єПідтримка” на навчання.

Тож якщо ви, або ваша дитина, давно вагались, щоб розпочати вивчення англійської — саме час пройти тестування й дізнатися свій рівень мови!

Ми є авторизованим платиновим підготовчим центром іспитів Cambridge Assessment English й маємо ліцензію від Кембриджського університету. Отже, ви знайдете широкий вибір навчальних програм не лише для дорослих, а й для підлітків зокрема. Фідбек для батьків, зручний розклад, безкоштовні розмовні чи граматичні клуби та врахування вікових особливостей кожного! Більше щодо програм для школярів та підлітків читайте за посиланням.

Важливо: з моменту зарахування коштів на ваш рахунок, ви маєте 4 місяці, щоби скористатися ними. Якщо ви не встигнете це зробити, після закінчення терміну, 1000 грн повернеться до державного бюджету.

До речі, бустерна – третя доза вакцини надає можливість отримати іще 500 грн в рамках програми “єПідтримка”.

Як підліткам отримати щеплення?

У січні цього року підліткам спростили доступ до COVID-вакцинації. Відтепер для того, щоб вакцинуватися, достатньо лише записатися до центру щеплення. Необхідно мати з собою паспорт та ідентифікаційний код, щоб дані про вакцинацію внесли в електронну систему охорони здоров’я. А підлітки з ID-карткою можуть згенерувати СOVID-сертифікат самостійно.

Як отримати кошти?

Спочатку потрібно оформити спеціальну картку в додатку одного з банків: Monobank, Альфа-банк, А-Банк, ПриватБанк, Укргазбанк, Ощадбанк. Згодом слід подати заявку на участь у “єПідтримці” в додатку “Дія”: у розділі “послуги” натиснути “єПідтримка”, а потім обрати картку для виплати та чекати на зарахування коштів.

Наразі програмою підтримки СOVID-вакцинації від держави вже скористалися 8 мільйонів українців, витративши 2,3 мільярда гривень. Тож не залишайтесь осторонь і ви — піклуйтесь про здоров’я і вивчайте англійську разом із Першим Кембриджським центром!