Пройти тест онлайн

Вивчайте англійську offline у центрі Києва: актуальні навчальні програми

Изучайте английский offline в центре Киева: актуальные учебные программы
1.06.2023

Літня пора допомагає бути продуктивними та вмотивованими, тому саме час активно вивчати англійську!

Втомилися від online-навчання та роботи за ноутбуком? Перебуваєте у Києві і з радістю відвідували б уроки в нашому освітньому центрі? Ми можемо вам це запропонувати!

Перший Кембриджський центр запрошує вас стати студентами освітніх курсів offline, які стартують вже цього літа!

Переваги навчання в офісі

  • Зручна локація: офіс Першого Кембриджського центру розташований у самому центрі міста, поруч зі станцією метро “Золоті Ворота”.
  • Можливість спуститися в укриття: безпека попри все, тому у разі повітряної тривоги є змога пройти в укриття або спуститися у метро, яке розташоване за 5 хвилин ходьби від нашого центру. Тож будьте впевнені, що навчатися в школі offline безпечно!
  • Можливість розширити своє коло спілкування: під час навчання offline ви наочно познайомитеся зі своїми одногрупниками та вчителем, тож зможете знайти однодумців та крутих друзів.
  • Професійна атмосфера: навчання в школі підвищить вашу мотивацію, дисципліну та продуктивність.
  • Спілкування з носіями мови: серед викладачів нашого освітнього центру є native speakers, тому студенти зможуть говорити англійською не лише на уроках, а й під час перерв, наприклад обговорюючи останні світові новини або тренди TikTok.
  • Викладачі приділяють увагу кожному індивідуально: студенти можуть під час уроків обговорити з учителем незрозумілі чи спірні моменти та відразу отримати відповідь. Погодьтесь, offline це робити простіше та швидше.
  • Необхідні ресурси та розвинена інфраструктура: освітній центр оснащений усім необхідним для навчання.
  • Можливості для співпраці: навчання з одногрупниками сприяє обміну ресурсами, створенню групових проєктів та обговорень. Також offline-зустрічі є чудовою можливістю для нетворкінгу та знайомств з новими потенційними партнерами чи колегами.
  • Покращення особистого тайм-менеджменту: ви зможете структурувати свій розпорядок дня, виділяючи час на навчання.

Пандемія та повномасштабна війна навчили нас працювати та навчатися online, що зручно, однак, не завжди ефективно. Натомість змога навчатися offline — це перевага, якою варто скористатися!

Плюси навчання offline

10 аргументів

Літні навчальні програми

Уже з 5 червня стартують перші групи літніх навчальних програм. Ви ще встигаєте долучитися!

Вибирайте найкращий курс для себе серед таких варіантів:

Відповіді на поширені питання про навчання у нашому центрі

Тут

Кожна з програм має свою специфіку, однак серед широкого переліку ви точно знайдете варіант, що підійде саме вам.

Наприклад, якщо вам потрібно освіжити знання вашого рівня, вибирайте літній експрес-курс, а ось насичена програма інтенсивного курсу дозволить повністю заглибитися та опанувати новий рівень за літо.

Також набір триває на курси для роботи та з підготовки до міжнародних іспитів. Тому не зволікайте!

Перед ухваленням остаточного рішення, пропонуємо пройти безплатний пробний урок. Таким чином ви точно переконаєтеся у своєму виборі!

Любов до англійської з першого уроку існує! Викладачі нашого освітнього центру спробують вам це довести! Усі вони є справжніми професіоналами своєї справи та готові стати вашими друзями і наставниками.

Заплануйте комфортне, цікаве та результативне навчання вже цього літа!