Пройти тест онлайн

Вчителі англійської підвищать кваліфікацію

18.02.2018

До 2018–2019 навчального року викладачі, котрі будуть навчати першокласників англійській, повинні будуть пройти курси підвищення кваліфікації згідно плану МОН. Міністерство розрахувало, що таких вчителів набереться приблизно 17 тисяч, і вони будуть проходити змішану практику – як дистанційно, так і очно.

Навчати викладачів будуть люди, що пройшли спеціальну підготовку, зокрема, у Британській раді. Під час курсів вони будуть навчатися розумінню учнів, плануванню та організації уроків, організації уроків для інклюзивного навчання, а також сприянню розвитку навичок у дітей.

Англійській мові приділяється належна увага при плануванні навчання українських школярів, проте наскільки ефективними будуть усі застосовані міри, поки що казати складно. Але для тих, хто хотів би забезпечити своїм школярам та дошкільнятам гідне навчання англійській за справді гарними, перевіреними методиками та із надійними вчителями, що вміють знайти підхід до кожного – завжди відчинені двері наших курсів англійської для дітей.