Пройти тест онлайн

Університет Словенії запрошує українців на безкоштовне навчання

unyversytet-slovenyy-pryglashaet-ukraynczev-na-besplatnuyu-magystraturu
29.06.2022

Словенський університет, що розташований у місті Нова Гориця, запрошує трьох кандидатів з України на безоплатну магістерську програму «Лідерство у відкритій освіті».

Спеціальний курс розробили Університет Нової Гориці в співпраці з кафедрою ЮНЕСКО з відкритих технологій для відкритих освітніх ресурсів Інституту Йожефа Стефана.

Якщо охочих буде більше, можуть розглянути додаткових претендентів. Також організатори пропонують студентам українських університетів навчання за цією програмою в межах обміну по Erasmus.

Слухачі вивчатимуть розробку та впровадження відкритої освіти від рівня курсів і навчальних програм до інституційного, національного і міжнародного рівнів. Вони отримають міждисциплінарні знання про технічні, педагогічні, економічні й соціальні аспекти в цій сфері. Значну увагу приділятимуть цифровим компетентностям.

Випускників підготують до керівництва проєктами, ініціативами, спільнотами та стратегічним розвитком заявленої сфери.

Навчатиме студентів міжнародна команда експертів. Заняття проходитимуть переважно або повністю онлайн, залежно від обставин. Мова навчання – англійська.

Для того, щоб отримати додаткову інформацію, кандидати можуть написати на електронні скриньки info.ptf@ung.si або tanja.urbancic@ung.si.

10 найдовших слів в англійській мові

Здивуйте співрозмовника!