Пройти тест онлайн

Весела англійська для найменших

25.06.2018

learning time with timmy

Ранній старт вивчення англійської дає багато переваг. Проте не у всіх батьків є можливість надати власним дітям необхідну базу. З іншого боку, не всім хочеться очікувати 5–6 років, щоб відправити власне чадо на курси англійської для дітей. Саме для таких батьків існують різноманітні відеоканали із англійською для найменших (від 2 років).

Нещодавно їх перелік доповнив ще один справді гарний канал, котрий сподобається багатьом  – Learning time with Timmy. По-перше, головним героєм цих невеличких відеороликів є баранчик Тіммі, відомий із мультсеріалу «Барашек Шон», а також серій Timmy Time. Цей малюк вже встиг полюбитися багатьом, і захопити малечу йому буде не складно.

По-друге, ця серія була розроблена разом із Британським консульством, а отже, найменші глядачі зможуть ефективно засвоювати базовий, необхідний набір слів та виразів. А їх батьки, у свою чергу, отримуватимуть гарні поради про те, як допомогти власним дітям краще засвоювати запропоноване у приємній ігровій формі.

Кожен тиждень на каналі з’являтиметься новий епізод, а зробити вивчення мови ще більш захопливим допоможуть додатки, розроблені під Android і iOS. Посилання на них знаходяться у описі до кожного із відеороликів каналу.