Пройти тест онлайн

Можливість для молоді: як отримати $5 000 на реалізацію власного проєкту?

Можливість для молоді: як отримати $5 000 на реалізацію власного проєкту?
6.06.2023

Інтерактивна навчальна платформа FUNdraiser запустила проєкт «Фандрейзинг челендж». Це можливість для школярів, освітян та загалом молодіжних команд, які мають власні проєкти, навчитися збирати кошти на їхнє фінансування та втілювати власні ідеї.

Окрім навчання учасники мають змогу також виграти дофінансування свого проєкту — грант на $5 000.

Як отримати бажане: бізнес-комунікація англійською мовою

Читати

Що чекає на учасників?

«Фандрейзинг челендж» пройде у форматі змагання між командами, основна мета якого — навчити молодь представляти свої ідеї та збирати ресурси, зокрема фінансові, на їхню реалізацію.

Навчання триватиме протягом 2 місяців: з 12 червня до початку серпня 2023 року. Воно складатиметься з 15 навчальних модулів, олімпіад та додаткових завдань, під час виконання яких учасники зможуть досягти такого:

  • навчитися професійно комунікувати із зацікавленими сторонами, пітчити проєкти, вести перемовини та будувати партнерства;
  • зрозуміти тонкощі законодавчого регулювання фандрейзингу в Україні;
  • навчитися складати форми, договори та інші документи, які потрібні для правомірного ведення фандрейзингової діяльності;
  • зрозуміти, що таке імпакт-сторітеллінг та навчитися правильно вибудовувати комунікацію з ключовими цільовими аудиторіями за правилами фандрейзингового PR;
  • опанувати основні інструменти фандрейзингу: краудфандинг, співпраця зі спонсорами, організація заходів зі збору грошей, соціальне підприємництво тощо.

Крім того, молодь створить власну фандрейзингову стратегію для залучення фінансування у свій проєкт.

Врешті по завершенню курсу у вересні 2023 року пройде суперфінал, де відберуть 10 команд-переможців. Вони отримають грант $5 000 на реалізацію проєктів з громадської безпеки та соціальної згуртованості.

Бізнес-зустрічі англійською!

Ділові мітинги бувають різними, але головне завдання — провести їх із максимальною користю для проєкту. Як це зробити англійською?

Дізнатися

Які умови програми та як зареєструватися?

Пройти навчання з планування та реалізації проєктів може будь-хто, незалежно від віку та місця проживання. Проте, якщо ваша команда прагне виграти грант, потрібно відповідати таким вимогам:

  • учасникам має бути від 14 до 35 років;
  • вони мають представляти одну із цільових громад: Дніпропетровську, Миколаївську, Харківську, Сумську, Чернігівську, Закарпатську, Чернівецьку, Полтавську, Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області (крім окупованих територій).

Зареєструватися можна за цим посиланням. Дедлайн — 11 червня включно 2023 року.

Хто пройде у фінал та отримає можливість виграти грант, залежить від кількості балів, які набере команда за певні завдання. Детально про систему балів та більше про умови дізнавайтеся на сайті FUNdraiser.

Бажаємо успіхів!