Пройти тест онлайн

Не забудьте зареєструватися на пробне ЗНО-2019

Не забудьте зарегистрироваться на пробное ЗНО-2019
16.12.2018

Залишилося всього два тижні до Нового року та новорічних канікул. За час відпочинку не дивно забути про важливі справи. Наприклад, якщо вам належить у 2019 році складати ЗНО, непогано було б зареєструватися на пробний тест – він дає можливість відчути, як це – складати один із доступних іспитів ЗНО. А ще можна оцінити рівень власних знань та зрозуміти, які завдання вас очікують.

Але зареєструватися потрібно встигнути за певний термін – з 8 до 31 січня 2019 року на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. І тоді можна буде скласти пробний тест з української мови та літератури 16 березня 2019, а також пробне ЗНО з англійської (або іншим іноземним мовам), географії, фізики, хімії, біології, історії України чи математики – 23 березня 2019 року.

Результати з першого тестування будуть відомі вже 22 березня, а з обраного другого – 29 березня. Їх не можна зараховувати у якості оцінок за справжнє ЗНО, та й реєстрація на них не прирівнюється до реєстрації на «справжній» тест – це потрібно робити окремо. Пробні тести ЗНО – послуга платна, але кожен центр визначає ціну самостійно.

До речі, наші студенти-підлітки також проходять пробний тест ЗНО з англійської наприкінці курсу (це входить до вартості курсу). Ми вже відповідали на найгостріші питання зі ЗНО з англійської та в найближчий час готуємо серію публікацій, у яких будемо розбирати кожен розділ окремо та давати поради з підготовки. Залишайтеся з нами!