Пройти тест онлайн

Як найкраще підготуватися до ЗНО-2019 з англійської

Как лучше всего подготовиться к ЗНО-2019 по английскому
11.04.2019

Складання ЗНО-2019 не за горами: уже до 30 квітня 2019 усі учасники отримають свої запрошення-перепустки, а з травня й до першої половини червня випускникам шкіл належить складати обрані ними предмети.

Зовсім не дивно, що найпопулярнішою серед необов’язкових для складання дисциплін виявилася англійська: її знання дійсно необхідні практично в усіх галузях. Але рівень викладання цієї мови часто залишає бажати кращого, а отже, щоби не зіпсувати власні результати, до іспиту з англійської, наміченого на 28 травня 2019, необхідно добре підготуватися. Як же це зробити?

По-перше, слід загалом побудувати своє уявлення про тест та його особливості. Офіційні пробні іспити вже пройшли, але можна ознайомитися з тестами минулих років (із врахуванням того, що з 2018 вони змінилися: стали дворівневими та додався новий розділ). Наша Мар’яна Кучеренко відповіла на питання, які найчастіше турбують абітурієнтів та їхніх батьків, а також загалом розповіла головне, що потрібно знати про ЗНО-2019 з англійської.

По-друге, необхідно розпочати виконувати типові завдання для ЗНО з англійської, як це роблять наші студенти на курсах англійської для підлітків із підготовкою до ЗНО. Якщо ж це здається занадто складним, не біда, Мар’яна Кучеренко та Олена Українська докладно розібрали для майбутніх абітурієнтів кожен із розділів ЗНО з англійської, і тепер ви можете почитати:

Ось і весь секрет: слід враховувати особливості іспиту та багато практикуватися. Щасти вам на тесті!

А якщо вам лише належить складати ЗНО наступного року, то зараз – саме час записатися на літні курси англійської для підлітків, щоб уникнути перевантажень перед самим іспитом, водночас встигнути набратися таких необхідних знань та вмінь у кожному з аспектів мови.