Пройти тест онлайн

Свіжий набір на курси англійської для підлітків

Свежий набор на курсы английского для подростков
15.02.2019

Перший Кембриджський центр відкриває новий набір на цілу низку спеціальних курсів для підлітків. Лише в нас можна:

Якісно підготуватися до ЗНО з англійської

Ми враховуємо всі вимоги та критерії оцінювання, відслідковуємо оновлення, аналізуємо завдання минулих років та вчимо наших студентів виконувати схожі завдання. Уже кілька років поспіль ми тісно співпрацюємо зі старшим екзаменатором ЗНО, яка регулярно проводить для нас тренінги.

Наші викладачі вже писали про те, як не завалити граматику, як успішно впоратися із секцією читання та як успішно скласти аудіювання на ЗНО-2019 з англійської. А тепер усі охочі можуть долучитися до наших курсів підготовки до ЗНО тривалістю 3 місяці та бути впевненими в чудових результатах із найпопулярнішої серед необов’язкових дисциплін.

Пройти курс Project Skills

Цей курс – спеціальна розробка нашого центру, він націлений на розвиток англійських розмовних навичок у дебатах та дискусіях, розвиток уміння працювати в команді та створювати проекти. Це – не просто курси англійської, це можливість виявити свою індивідуальність та творчість, створюючи проекти.

Крім того, у рамках цього курсу наші учні навчаються з елементами CLIL (Content Language Integrated Learning), тобто, глибше занурюються в шкільні предмети (біологія, фізика, географія, IT тощо), використовуючи різноманітні матеріали (аудіо, відео, статті, дослідження). Коли англійська з мети перетворюється на засіб вивчення, студенти отримують додаткову мотивацію та вчаться на практиці застосовувати цю мову.

Курс Project Skills також триває три місяці.

Підтягнути власну англійську мову

Крім того, до вашої уваги – наші групи з вивчення загальної англійської мови. Один курс триває 4,5 місяці при заняттях тричі на тиждень і допомагає суттєво підвищити знання мови з усіх аспектів: читання, розуміння на слух, розмовної мови та письма.