Пройти тест онлайн

В Україні триває додаткова реєстрація на участь у мультипредметному тесті

dopolnitelnyj-period-registraczii-na-multipredmetnyj-test-2022
14.06.2022

Абітурієнти, які не встигли цього року зареєструватися для участі у Національному мультипредметному тесті, можуть зробити це з 10 до 20 червня.

Національний мультипредметний тест буде відбуватися у формі комп’ютерного онлайн-тестування з трьох предметів (українська мова, математика, історія України).

  • 10-20 червня — потрібно створити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу “Зареєструватися”. За можливості слід надіслати комплект реєстраційних документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, який вказаний у контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо у вас немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, вказану в реєстраційному повідомленні.

  • З 25 червня можна буде дізнатися свій логін і пароль, правильно увівши дані до спеціального сервісу;
  • З 8 до 18 липня на інформаційній сторінці необхідно підтвердити бажання взяти участь у НМТ та обрати населений пункт, де вам буде зручно проходити тестування;
  • З 1 до 10 серпня слід надати остаточну інформацію про бажання пройти тест;
  • До 12 серпня — отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою і часом початку тестування.
    16–20 серпня безпосередньо відбудеться додаткова сесія тестування.

Якщо вступник протягом основного періоду реєстрації сформував реєстраційну картку учасника ЗНО на сайті УЦОЯО, однак до 7 червня не зміг підтвердити участь у НМТ, він зможе взяти участь у додатковій сесії тестування.

Для участі у додатковій сесії національного мультипредметного тесту ЗНО вже зареєструвалось понад 5 тисяч вступників.