Пройти тест онлайн

Для інтернатури в Данії знову повернули вимогу рівня A2

Иммиграция и интернатура в Данию
7.07.2019

Усі, хто розглядав можливість інтернатури в зеленому секторі в Данії, певне, чули, що з 01.06.2019 вимогу підтвердження мовних компетенцій спростили.  Проте нещодавно цю вимогу повернули: з 05.07.2019 кандидатам знову необхідно мати сертифікат, який підтверджує знання данської, шведської, норвезької, англійської або німецької мінімум на рівні A2.

Серед найпопулярніших міжнародних сертифікатів, які підтверджують мовну компетенцію, виділяють TOEFL і IELTS. Втім, є ще лінійка Кембриджських іспитів, яка націлена на підтвердження певних рівнів володіння англійською, а складання одного з тестів лінійки обходиться набагато дешевше, ніж TOEFL або IELTS. Для підтвердження рівня А2 кандидатам досить скласти A2 Key (KET).

Якщо ваша англійська поки що далека навіть від рівня А2, це не страшно, її завжди можна підтягнути до необхідного рівня на курсах англійської для дорослих.

Як ми повідомляли раніше, задля безпеки всіх, хто претендує на імміграцію до Данії, фотографують у день складання Кембриджського іспиту, крім того, потрібно брати із собою номер кандидата та секретний ID.