Пройти тест онлайн

Карантин продовжено! МОН надав нову інформацію (оновлено 5 травня)

quarantine
25.03.2020

​​Загальнонаціональний карантин, який мав тривати до 11 травня, продовжено до 22 травня включно. Про це повідомили в МОН. Відтак, усі заклади освіти мають продовжити карантинні заходи до відповідного терміну.

Міністр освіти та науки Єгор Стадний зазначив, що цьогорічне ЗНО потрібно буде переносити на більш пізні дати, однак воно обов’язково відбудеться. Це також змінить терміни проведення вступної кампанії. 

Нагадаємо, що з моменту введення карантину наш освітній центр проводить дистанційно усі уроки англійської. Наші онлайн-уроки за форматом не відрізняються від звичайних занять: студенти вивчають новий матеріал, практикують вивчене під час виконання інтерактивних завдань і живого спілкування з викладачем — усе це можливо завдяки платформі Zoom.

Детальніше про наші онлайн-уроки ви можете дізнатися тут. Крім того, на вихідних ми проводимо онлайн English Clubs — вже цієї суботи та неділі ви зможете долучитися до нашого Speaking Club чи Business Club.

Нагадаємо, що у разі будь-яких змін ми обов’язково своєчасно сповістимо усіх студентів. Якщо у вас є запитання, пишіть нам на info@cambridge.ua або телефонуйте — (044) 580 33 00, (095) 580 33 00, (063) 580 33 00 чи (098) 580 33 00.

Більше інформації про те, як захистити себе від коронавірусу (Covid-19) можна знайти за посиланням.