Пройти тест онлайн

МОН змінює стиль спілкування

31.10.2017

У МОН задалися питанням укріплення довіри до реформування освіти, і, щоб забезпечити підтримку населенням, у Міністерстві вирішили змінити стиль спілкування. У зв’язку з цим була розроблена нова комунікаційна стратегія. Котра відходить від зверхнього спілкування та намагається вести діалог із населенням як рівня.

Перш за все у Міністерстві узялися оновлювати стиль, розробляти єдиний логотип замість багатьох неофіційних, що існують наразі, а також стверджувати шрифт. Очікується відмова від псевдорозкоші, перевага за простими лініями та лаконічними зображеннями. Оновлення чекають також і усі соціальні медіа МОН та офіційний сайт.

Також буде запущена освітня онлайн-платформа для супроводу реформи освіти, на яку передбачено виділити 54 млн грн із держбюджету на 2018 рік. Поки реформи лише розпочинаються, забезпечити гарні знання своїм дітям можна вже зараз. Наприклад, якщо ви відправите їх на справді гарні курси англійської для дітей, котрі надають набагато більше знань, аніж сучасна шкільна програма.