Пройти тест онлайн

МОН представить список освітніх сайтів

21.01.2016

МОН планує систематизувати українські освітні ресурси, у зв’язку з чим міністерство вже до 1 квітня 2016 року планує презентувати перелік сайтів, за допомогою яких можна навчатися. До переліку увійдуть ресурси, які можна буде використовувати для дистанційного та самостійного навчання. Відповідний наказ вже підписаний Сергієм Квітом, міністром освіти та науки України.

Зібрати необхідні дані з цього переліку доручено Інституту модернізації змісту освіти. Ця інстанція вже до кінця лютого забезпечить інформацією про використання різноманітних навчальних сайтів у різних освітніх закладах України. Ці дані, у свою чергу, мають забезпечити обласні та Київська міські адміністрації. До 1 квітня дані систематизують та зроблять їх доступними для громадськості з 1 червня 2016 року.

Для тих, хто хоче якісно та гарантовано підвищити свої знання англійської, у нас є курси англійської для дорослих, а якщо у вас складний графік або ви не можете приходити на курси, але хотіли б займатися через Skype, ви завжди можете обрати індивідуальні заняття з англійської.