Пройти тест онлайн

Відкритий набір на осінній семестр курсів англійської

объявляется набор на осенний семестр курсов английского
13.07.2019

Перший Кембриджський центр оголошує осінній набір на курси англійської. Саме час планувати власне навчання – з початку нового навчального року. Ми пропонуємо:

Курси англійської для дорослих

У нас ви можете покращити знання англійської з будь-якого рівня, від А1 до С2. Окрім того, ми поділили рівні від B1 на підрівні для того, щоби якомога точніше відповідати потребам наших студентів і в повному обсязі забезпечувати проходження рівня. Для тих, хто надає перевагу відточуванню власної англійської з носіями мови, ми забезпечуємо таку можливість із рівня B1+.

До речі, наші студенти, які зареєструються до 31 липня 2019, отримують знижку 20% на навчання. Потім для них діятиме знижка 10% під час оплати за семестр і 15% – за умови оплати за весь курс одразу.

Курси англійської для дітей

У цьому році ми оновили наші навчальні програми для дітей, удосконалили їх та додали новий підрівень – Pre-teens, для дітей 10–13 років. Тепер наші курси ще більше орієнтовані на потреби та можливості кожного з маленьких студентів.

Курси англійської для підлітків

Для підлітків також передбачені найрізноманітніші курси для будь-яких рівнів володіння англійською. Деякі з груп викладають вчителі-носії мови. Вже в жовтні розпочинаються наші курси з підготовки до ЗНО з англійської – те, що дуже важливо для майбутніх випускників шкіл.

Підготовка до Кембриджських іспитів

Ми допоможемо ретельно підготуватися до іспитів лінійки Cambridge English: B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency. Окрім того, ті, хто в нас проходили курси підготовки, отримують знижку на складання самого іспиту в Grade Education Centre. Окремо передбачений курс підготовки до FCE для підлітків, оскільки цей сертифікат дозволяє автоматично отримувати 12 балів з англійської за ДПА.

Бізнес англійська та Юридична англійська

Для рівнів Intermediate та Upper Intermediate в нас є спеціальні курси, які передбачають засвоєння специфічної лексики та тем для бізнес та юридичного середовища.