Пройти тест онлайн

Представляємо новий курс: Англійська без домашніх робіт

англійська без домашки
2.12.2021

Хочете навчатися англійській, але навчання для вас – ще один стрес, якого й без того забагато в житті? Ми розуміємо, що нині не в усіх є час та можливість займатися англійською поза уроками, як того вимагають традиційні курси англійської. Саме для таких випадків ми маємо зовсім новий курс – Англійська без домашки!

Англійська без домашки для:

  • Тих, для кого навчання – ще один стрес, хто втомився від домашніх завдань, прагне вивчати англійську, але не готовий витратити на це купу часу.
  • Того, хто хоче вивчати нові слова, швидко та зрозуміло говорити, але без нудних вправ і тільки на уроках.
  • Хто хотів би тренувати свою англійську та підтримувати її в чудовій формі, не витрачаючи на це додаткових зусиль.
  • Прагне підтягнути граматику та розширити словниковий запас, щоби підготуватися до переходу на новий рівень.
  • Тих, хто хотів би зробити англійську своєю звичкою, а потім – і справжньою суперсилою.
  • Поціновувачів англійської, яким подобається вивчати її просто тому що це їхнє хобі, яке дає змогу познайомитися з цікавими людьми, здобувати знання та отримувати задоволення від того, що робиш.
  • Тих, хто не встиг на початок курсу та переймається, що не зможе наздогнати групу. З новим курсом можна не хвилюватися, що ви прийдете на урок непідготовленими. Усе навчання та робота над навичками відбувається безпосередньо на уроках, а не вдома за книжками.

Набір на курс уже розпочато!

Якщо ж ви прагнете вивчати англійську інтенсивніше або вам потрібно підготуватися до іспитів, то нагадуємо, що в нас усе ще триває набір на зимові курси!

Якщо ж ви не впевнені, чи хочете займатися з групою, чи підійде вам комунікативна методика та чи сподобається викладач, маємо для вас невеличке нагадування. Впродовж 10 календарних днів із початку вашого курсу ви можете повернути плату за навчання, якщо зрозуміли, що потрапили «не у свою» групу.