Пройти тест онлайн

Вчимося на «Дія.Освіта»! Новий серіал від викладачів нашого центру на платформі

Вчимося на «Дія.Освіта»! Новий серіал від викладачів нашого центру на платформі
29.11.2023

Перший Кембриджський центр навчає своїх студентів англійської мови за найбільш ефективними методиками та програмами, готує до міжнародних іспитів та працює над розвитком своїх викладачів.

А ще ми прагнемо розвивати освітню сферу в Україні, та підвищувати професіоналізм усіх активних та зацікавлених вчителів.

Тому в нашому ліцензованому тест-центрі Grade Education Centre, який також є найбільшим центром в Україні та регіоні, фахівці з викладання розробили навчальний серіал для «Дія.Освіта».

Освітній серіал «Організація ефективного онлайн-навчання» від наших викладачів допоможе навчитись працювати у форматі онлайн із найкращими інструментами.

Про що серіал та як його подивитися

Основне завдання цього відеокурсу — допомогти викладачам організувати навчання в онлайн-середовищі.

Він стане корисним для всіх, хто планує або вже працює у дистанційному форматі й хоче зробити уроки та взаємодію з учнями більш ефективними, незалежно від предмета чи дисципліни.

В освітньому серіалі розкриваються ключові питання, що стосуються:

 

  • правил, які потрібно встановити зі студентами вже на першому занятті,
  • інструментів для комунікації, групової роботи, мотивації, спілкування з батьками молодших учнів
  • та онлайн-ресурсів для інтерактиву.

Над освітнім серіалом працювали фахівці нашого центру, які з власного досвіду знають та розуміють особливості викладання онлайн та офлайн.

Зокрема, головною експерткою та спікеркою курсу є Олена Бочкарьова — Academic Director, CELTA та CELT-S тренерка, а також сертифікована DELTA, CELTA, C1 Advanced, IELTS викладачка.

Новий серіал від Grade Education Centre на платформі «Дія.Освіта»

Загалом серіал складається із 7 епізодів, після яких можна пройти тест і отримати сертифікат.

Ми розуміємо, що в умовах криз та різких змін освітня сфера має адаптуватися першою. Адже навчання в школах, університетах, освітніх центрах та інших закладах не зупиняється, а рівень освіченості суспільства безпосередньо впливає на розвиток держави.

Тому наш центр обʼєднується з іншими платформами та створює продукт, який допоможе вийти на новий рівень освітянам, які працюють дистанційно. Серіал «Організація ефективного онлайн-навчання» вже доступний на сайті «Дія.Освіта», тож перегляньте його самі або ж рекомендуйте знайомим та друзям.

Нагадаємо, «Дія.Освіта» — це національна платформа для самоосвіти, яка покликана допомагати українцям безоплатно освоювати нові професії, здобувати актуальні навички та ставати конкурентними та кваліфікованими фахівцями в різних сферах.