Пройти тест онлайн

Стала відома вартість пробного ЗНО

16.12.2017

У рамках підготовки до випускних іспитів деякі майбутні абітурієнти записуються на складання пробного тестування ЗНО, щоб оцінити рівень підготовки і на власному досвіді відчути атмосферу складання іспитів. Нещодавно стала відома вартість складання одного спробного тесту ЗНО.

Ціна його буде залежати від місця проживання абітурієнта. Менш за всіх, 129 грн, будуть платити жителі Харківської, Вінницької, Сумської, Житомирської, Хмельницької та Полтавської областей. Дорожче за всіх, хоча і не набагато, 137 грн, будуть сплачувати жителі Донецької та Луганської областей. Для інших українців, жителів столиці включно, складання одного спробного тестування обійдеться у 132 грн.

Записатися на пробні іспити можна буде у період з 9 до 31 січня 2018. Перше, обов’язкове тестування з української мови та літератури відбудеться 24 березня 2018 року. 31 березня 2018 можна буде скласти ще один предмет на вибір, у тому числі – і спробний тест ЗНО з англійської мови. Після складання пробних іспитів учасники отримують буклети із правильними відповідями та схемами, за якими можна підраховувати бали.