Пройти тест онлайн

Встигнути до Нового року: нові англійські курси

курсы английского в октябре и ноябре 2021
14.10.2021

До кінця 2021 року залишилося вже не так багато часу. Якщо ви ставили собі на меті цього року зробити прорив у вивченні англійської, але обставини склалися невдало, ви ще багато чого можете встигнути. Пропонуємо поглянути на наші курси англійської, які ви можете пройти до кінця 2021 року.

Курс Upgrade

Короткий курс для тих, кому терміново потрібно підтягнути англійську, систематизувати знання та закрити прогалини. Інтенсивна практика з усіх чотирьох навичок: говоріння, письма, аудіювання та читання.

Рівні: від А2 до С1

Формат: онлайн або офлайн

Курс розмовної англійської

Якщо з усіх навичок найскладніше вам дається формулювання власних думок англійською, цей курс для вас. Отримайте всі необхідні навички спілкування не лише працюючи за підручником, але й обговорюючи подкасти, медіаресурси та YouTube-ролики.

Рівні: від В1+ до С1

Формат: онлайн

Англійська для переговорів

На роботі потрібно брати участь у переговорах англійською? На цьому курсі ви дізнаєтеся, як ефективно готуватися до таких подій, які бувають стратегії переговорів, як їх ефективно розпочинати та закінчувати, а також як бути з проблемними ситуаціями.

Рівні: від В1+ і вище

Формат: онлайн

Англійська для ділової кореспонденції

На цьому курсі ми навчимо вас грамотно писати англійською: формальні та неформальні листи, резюме, супровідні листи, доповіді. Особливу уваги приділяємо проведенню дзвінків і зустрічей, розв’язанню проблем, а також питанням міжкультурної комунікації.

Рівні: від В2 до С1

Формат: онлайн

Контрактне та фінансове право англійською

Навчимо проводити усні дебати та переговори з правових норм, судів, договорів, питань цивільного та кримінального права, способах правового захисту та правах третіх сторін, прав інтелектуальної власності та фінансового права.

Рівні: від В2 до С1

Формат: онлайн

Підготовка до TOEFL або IELTS

Допоможемо ефективно підготуватися до міжнародних іспитів. Знаємо ефективні стратегії рішення типових завдань та підводне каміння. Розповімо, як добитися кращих результатів та здобути впевненість у власних знаннях.

Рівні: від В1+ до С1

Формат: онлайн або офлайн