Пройти тест онлайн

Онлайн-лекції майбутнього від Нобелівських лауреатів

onlajn-lekczii-budushhego-ot-nobelevskih-laureatov
6.06.2022

50 відомих представників світової науки презентують свої знання та напрацювання у рамках проєкту «Лекції майбутнього». Вперше світова академічна спільнота об’єдналась у масштабному проєкті для того, щоб поділитися досвідом з українською молоддю та популяризувати сучасні наукові знання.

Цього місяця виступати для українців погодилися володарі Нобелівських премій із США, Канади, Ізраїлю, Великої Британії, Німеччини та Швейцарії. Серед них зокрема такі суперзірки, як Деніел Канеман, та Джозеф Стігліц, що прочитає лекцію в контексті російського військового вторгнення.

«Лекції майбутнього» — це платформа для діалогу між українською молоддю та нобелівськими лауреатами й науковцями з усього світу.

Записи понад 30 відео, що вже записали раніше, можна переглянути на каналі Малої академії наук в YouTube, а конспекти доступні на освітній платформі МАН.

Зареєструватися на наступні «Лекції майбутнього» слід на сайті МАН. Для цього у розкладі на червень варто обрати тему, яка вас зацікавить. Всі лекції відбуваються англійською мовою із синхронним перекладом українською, а також є абсолютно безоплатними.

Які лекції можна буде прослухати у червні?

Чому це цікаво?

Ви можете дізнатися про виняткові відкриття й інновації у фізиці, хімії, інженерії та інших сферах. Поза тим, вам допоможуть розібратися в нанотехнологіях чи робототехніці, трендах у кібердослідженнях і космології. Кількість слухачів проєкту вже сягнула понад 18 000.

Що означає рівень англійської мови В2?

Знання та навички, якими слід володіти!