Пройти тест онлайн

Віртуальний рекрутинг! Як наш центр доєднався до ярмарки вакансій від Projector

Виртуальный рекрутинг: Первый Кембриджский центр присоединился к ярмарке вакансий от Projector
3.10.2023

Пошук нових співробітників — нелегка задача для кожної компанії. Хоч ринок і переповнений охочими отримати чергову посаду, роботодавці прагнуть одного — відчути match з кандидатом. І тут йдеться не тільки про професійні навички, але й про soft skills. Перший Кембриджський центр та Grade Education Centre спробували знайти «своїх» людей на «Кар’єрній Мета Хаті» від Projector.

Projector — це онлайн-інститут освіти, який допомагає українцям розпочинати карʼєру в креативній або ІТ-індустрії. Компанія вже навчила 15 000 студентів.

Усі гості заходу опинились у віртуальному просторі. Використовуючи платформу Spatial, 20 роботодавців створили свої спейси, де презентували себе потенційним працівникам. Паралельно з цим у центральному просторі події тривали лекції.

Віртуальний рекрутинг: Перший Кембриджський центр доєднався до ярмарки вакансій від Projector

Формат івенту абсолютно новий для мене! Це ніби комп'ютерна гра, схожа на The Sims. Ти маєш можливість створити власну віртуальну «кімнату» та облаштовувати її. Поза цим, маєш аватара і переходиш від однієї компанії до іншої в їхні простори, аби побачити хто як облаштувався.

Анастасія Полушина, CMO Першого Кембриджського центру

Так само між центральним простором, Амфітеатром, рухались і персонажі створені тими, хто шукає роботу. Люди самі обирали, які «кімнати» відвідати та до якої лекції доєднатись.

Подібні заходи — чудова можливість для кожної компанії поповнити свої ряди сильними спеціалістами, а також — отримати нові професійні знайомства чи партнерства.

Перший Кембриджський центр завжди за те, щоб співпрацювати з освітніми закладами, які надихають. Тому ми не втрачаємо можливостей та активно беремо участь у подіях, що сприяють нетворкінгу.

Віртуальний рекрутинг: Перший Кембриджський центр доєднався до ярмарки вакансій від Projector

Тим, хто досі шукає ідеальне місце роботи, Анастасія радить:

Якщо ви в пошуках роботи — відвідуйте такі івенти! У вас буде можливість знайти омріяну вакансію та зустрітися з тими роботодавцями, з якими буде комфортно працювати.

Також рекомендуємо регулярно продивлятись вакансії та пробувати свої сили, виконуючи тестові завдання.

Користуючись нагодою, повідомляємо, що Перший Кембриджський центр завжди в пошуках професійних та проактивних членів команди. Тож, якщо хочете з нами працювати — ознайомтесь з вакансіями та надсилайте своє CV.

У випадку, коли сторінка з вакансіями тимчасово порожня — надсилайте своє резюме на пошту hr@cambridge.ua з назвою бажаної посади у темі листа!

Чекаємо на вас у команді кращого освітнього центру!