Пройти тест онлайн

Cambridge.ua на «Книжковому Арсеналі»: розповідаємо, як ми долучились до івенту

Cambridge.ua на «Книжковому Арсеналі»: як це було
4.06.2024

З 30 травня по 2 червня у Києві проходив 12-й Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Цьогорічна тема події — «Життя на межі».

До заходу долучився і наш освітній центр! Як це було — розповідаємо далі.

Партнерство з «Мистецьким Арсеналом»

Цього року Перший Кембриджський центр розпочав партнерство з «Мистецьким Арсеналом» і долучився до головної книжкової події року — «Книжкового Арсеналу».

Менеджерка з партнерств Катерина Пащенко розповіла, що всім відвідувачам події презентували книжкову брендовану закладку на згадку, аби читання було ще приємнішим та комфортнішим.

Партнерство з «Мистецьким Арсеналом»

Крім того, Cambridge.ua в рамках партнерства оформив стенд книгарні Readeat та підготував спеціальну поличку з англомовною літературою, на яку варто звернути увагу.

Readeat — відома книгарня-кав'ярня у Києві та книжковий онлайн-сервіс, який має чи не найбільший вибір англомовної літератури в Україні.

Тож ми в Cambridge.ua вирішили зробити окрему поличку на стенді, аби кожен, хто полюбляє англомовну літературу, зміг обрати для себе книгу під час «Книжкового Арсеналу». Перелік літератури обрали фахівці нашої школи англійської мови, спираючись на свій досвід та професіоналізм.

Катерина Пащенко, B2B Partnership Manager

До слова, відвідувачі, які придбали для себе одну з книг англійською, отримали спеціальну листівку в колаборації Readeat та Cambridge.ua з переліком рекомендованої літератури:

  • Little Women by Louisa May Alcott,
  • Anxious People by Fredrik Backman,
  • Murder on the Orient Express by Agatha Christie,
  • Good Omens by Terry Pratchett,
  • Lessons in Chemistry by Bonnie Garmus,
  • Babel: Or the Necessity of Violence by R. F. Kuang,
  • Dune Chronicles Book1: Dune by Frank Herbert,
  • The Housemaid. Book1 by Freida McFadden,
  • Animal Farm by George Orwell,
  • The Goldfinch by Donna Tartt.

Памʼятайте, що навчання — це не лише про урок, а й про самовдосконалення та роботу з англомовною інформацією щодня.

Головні моменти «Арсеналу»

Загалом цього року подію відвідали понад 35 тисяч людей. Крім того, на книжковому ярмарку свої книги представили 100 видавництв та 5 книгарень.

Я відвідую «Книжковий Арсенал» щороку, з моменту його відкриття. Тож для мене це особлива подія, і я щиро зраділа, коли Cambridge.ua також зміг долучитися до неї. Поза високою концентрацією найкращих українських видавництв та книгарень, у цьому місці завжди можна послухати найцікавіші дискусії та обговорення, поспілкуватися з улюбленими авторами та підписати книги, а ще переглянути актуальні виставки чи експозиції від «Арсеналу».

Катерина Пащенко, B2B Partnership Manager

До речі, Катерина зазначила, що Cambridge.ua постійно в пошуках нових партнерств та цікавих форматів, тож цього року студентів та аудиторію точно буде чим дивувати.

Наша співпраця з «Мистецьким Арсеналом» обов'язково вийде плідною. Адже зовсім незабаром ми організовуємо формат англомовних екскурсій-обговорень. Тож можна буде і мистецтво споглядати, і англійську покращувати. Однак про це повідомимо згодом!

Катерина Пащенко, B2B Partnership Manager

Слідкуйте за новинами на cambridge.ua!