Пройти тест онлайн

Польща визнаватиме українські атестати та результати ЗНО

Результати ЗНО визнаватимуть у Польщі
3.02.2023

Українські атестати про здобуття базової загальної середньої освіти закінчення 9-ти класів та результати зовнішнього незалежного оцінювання визнаватимуть у Польщі. Останній документ зараховуватиметься при вступі до польських університетів.

Також Польща розглядає можливість додати українську мову як іноземну до переліку навчальних предметів, а українська сторона — включити польську мову до списку предметів, які школярі складають на ЗНО.

А в Україні наразі опрацьовують алгоритм визнання та зарахування результатів Egzamin maturalny польська матура — випускні іспити в ліцеях і технікумах, на основі яких абітурієнти вступають до вишів. при вступі до навчальних закладів.

25 англійських ідіом про навчання

Цікаво!

Тим часом фундація “Незламна Україна” відкриває безкоштовні курси з підготовки до національного мультипредметного тесту для одинадцятикласників з України в 12 польських містах.

У школярів є можливість відвідувати заняття з:

 

  • математики
  • української мови
  • історії України
  • англійської мови

Наразі курси з підготовки можна відвідувати у Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Гданську, Познані, Щецині та Білостоку. У лютому до цього переліку мають додатися Бидгощ, Жешув, Катовіце, Лодзь і Люблін.

Можна відвідувати всі предмети або обрати іншу оптимальну для себе кількість. Форма реєстрації для учнів доступна за цим посиланням.

Підготуватися до ЗНО з англійської на відмінно

Багато практики та відпрацювання стратегій виконання тестових завдань

Деталі