Пройти тест онлайн

Проєкт для української молоді: візуалізація історій про війну

anons-proyekta-na-osnove-personal'nykh-istoriy-voyny-ukrainskoy-molodezhi
19.03.2023

Українська молодь 18-35 років може взяти участь у проєкті для обміну досвідом “Розповісти наші історії: спогади молоді про стійкість і пошук прихистку”. Можливість створена з метою комунікації між молоддю та взаємної підтримки України й Німеччини.

Головна ідея міжнародного проєкту — візуалізація особистого досвіду та спогадів про війну, переміщення, а також тимчасової зміни місця проживання, що спіткала українців.

За форматом подія відбуватиметься як 10-денний тренінг, під час якого учасники з допомогою художника створять графічний роман на основі власних історій. Крім того, у процесі молодь отримає методичні навички усного сторітелінгу.

Місце: центр GSI у німецькому місті Бад-Бевензен

Дата: 19-29 травня

Для того, аби долучитися до проєкту, потрібно заповнити спеціальну анкету. Дедлайн подачі заявок для участі — 31 березня 2023 року.

Організатори розглядатимуть заявки людей, що мають досвід вимушеного переміщення внаслідок вторгнення росії, а також розвивають майстерність переказу історій.

Англомовні цитати світових лідерів про український народ

15 прикладів

Умови участі у проєкті

  • Мати досвід переміщення внаслідок війни росії проти України;
  • Бути зацікавленими усними історіями;
  • Знати англійську мову на розмовному рівні;
  • Мати закордонний біометричний паспорт.

Витрати учасників на участь у проєкті — коштом організаторів.

Аби дізнатися більше деталей, звертайтеся за електронною адресою: julia.kishenko@vostok-sos.org.

Також українці мають змогу стати співавторами колективної поеми про Україну на інтерактивній платформі “Dear Ukraine”. Деталі про те, яким чином долучитися до цієї ініціативи та поділитися власними думками, ми повідомляли раніше.