Пройти тест онлайн

У Першому Кембриджському центрі пройдуть батьківські збори онлайн

У Першому Кембриджському освітньому центрі пройдуть батьківські збори онлайн
17.11.2022

Ваша дитина вивчає англійську в нашому центрі, а ви маєте безліч питань? Чудово! Адже, незабаром у Першому Кембриджському центрі відбудуться батьківські збори.

Коли:

  • для батьків дітей та молодших підлітків — 29 листопада о 19:00,
  • для батьків підлітків — 1 грудня о 19:00

Де: онлайн-зустріч

Хто проводитиме: Лідія Сімак, академічна директорка та кваліфікована викладачка центру

Про що говоритимемо?

Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну створює щоденні виклики в галузі освіти. Проте ми у Першому Кембриджському центрі продовжуємо плідно працювати та надавати освітні послуги якісно, долаючи всі перешкоди на своєму шляху.

Тому, Лідія Сімак готова розповісти необхідну інформацію про процес навчання, а саме:

  • про наш освітній центр, напрями вивчення мови, методики та підходи, а також відповіді на всі питання стосовно тривалості, інтенсивності та інших параметрів наших курсів,
  • про роботу центру під час повномасштабної війни: як ми дбаємо про безпеку учнів, розвʼязуємо проблеми з вимкненням світла та продовжуємо надавати якісні послуги навіть в умовах війни,
  • більше про те, хто наші викладачі, якими кваліфікаціями володіють, де наразі знаходяться та як проводять уроки, особливо зараз, в нестабільних умовах;
  • підготовку до іспитів, а також детальніше про можливість їх складання на поточний момент та у майбутньому,
  • атмосферу в нашому освітньому центрі, турботу про психологічний стан наших студентів будь-якого віку, дії, що допоможуть підтримати кожного у складні часи.

Крім цього, всі охочі зможуть поставити нашій експертці свої питання, а вона — залюбки відповість.

Така зустріч — чудова можливість побачити чи все підходить вашій дитині, дізнатись про успішність та відстежування прогресу, а також отримати поради від фахівця щодо навчання та комунікації з дітьми.

Для того, щоб приєднатись, батькам потрібно перейти за посиланням з листа-сповіщення, який вони отримають заздалегідь, перед зборами.

Ми завжди раді побачитися з батьками наших студентів та детально відповісти на всі запитання!

Поради для школярів: як правильно підписати свій зошит англійською

Читати далі