Пройти тест онлайн

Співпраця Першого Кембриджського центру та БФ «Добряк»: наші результати

Співпраця Першого Кембриджского центру та БФ «Добряк»: наші результати
4.04.2023

Перший Кембриджський центр не стоїть осторонь благодійних ініціатив та радо допомагає країні, долучаючись до важливих проєктів. Однією з таких стала співпраця з Благодійним фондом «Добряк», який всебічно допомагає українським дітям.

За час нашої співпраці Перший Кембриджський центр допоміг в організації навчальних заходів для дітей-переселенців, зокрема у проведенні тренінгів з протидії та запобіганню насильства, а також нещодавно доєднався до акції #LotsOfSocks та збору коштів для допомоги дітям з синдромом Дауна.

Щиро вдячний за вашу активність та єдність! Завдяки вашій підтримці було зібрано достатньо коштів і БФ «Добряк» обов'язково відзвітує про реалізацію проєкту організації класу адаптації для дітей із синдромом Дауна.

Разом ми завжди можемо набагато більше, і цей факт підтверджується дитячими посмішками, фотозвітами та реалізованими проєктами БФ «Добряк».

директор БФ «Добряк», Вячеслав Зирянов

Разом з нашим освітнім центром фонду вдалося зібрати понад 101 тисячу гривень.

Сотрудничество Первого Кембриджскоро центра и БФ Добряк: наши результаты

Крім того, колектив нашого освітнього центру доєднався до кампанії та вдягнув різні шкарпетки на знак підтримки дітей з синдромом Дауна.

Сотрудничество Первого Кембриджскоро центра и БФ Добряк: наши результаты

Спільними зусиллями небайдужих бізнесів, фонд за січень-березень поточного року зміг надати понад 25000 послуг для дітей з усієї країни.

Ми щиро раді доєднатись до таких ініціатив, а також закликаємо небайдужих українців допомагати діями та ресурсами нашому майбутньому — діткам!

Пам'ятка для батьків: як допомогти дитині з опануванням англійської

Читати далі