Пройти тест онлайн

У TOEFL з’явився власний офіційний мобільний додаток

У TOEFL появилось свое официальное мобильное приложение
11.11.2019

ETS продовжує завзято покращувати власний міжнародний іспит TOEFL. Спочатку його тривалість значно скоротили і представили результати MyBest. Потім для TOEFL стали доступними не лише ранкові, а й пообідні сесії. А також скоротилися терміни повторного складання. А відтепер у цього іспиту з’явився власний офіційний мобільний додаток.

Додаток доступний для пристроїв на Android та iOS. За його допомогою кандидати можуть легко знайти бажані дати складання іспиту та тест-центри поблизу, а також зареєструватися на TOEFL. Люди з інвалідністю можуть подати прохання на забезпечення спеціальних умов у тест-центрі. Окрім того, через додаток можна придбати спеціальні матеріали для підготовки до іспиту, у тому числі повноцінний trial test і курс підготовки.

Окрім реєстрації, у додатку можна отримати доступ до власних результатів TOEFL, включно з MyBest, а також відсилати власні результати до вказаних інстанцій. До речі, результати онлайн відтепер публікуються через 6 днів після іспиту, а не через 10, як це було раніше. Уже через 8 днів після складання TOEFL результати стають доступними для завантаження у вигляді pdf-документа. Паперова версія (якщо її запросили) надсилається учасникові на вказані адреси закладів через 11 днів після складання іспиту. Офіційна версія результатів надсилається за електронними адресами вже на дев’ятий день.

У ETS вірять, що всі нововведення для TOEFL допоможуть кандидатам легше зареєструватися, підготуватися та впоратися з тестуванням. Пришвидшені процеси обробки результатів та перескладання забезпечують більше можливостей для отримання бажаної роботи, посвідки на постійне проживання чи місце в бажаному навчальному закладі.