Пройти тест онлайн

Навчання в умовах війни: як Cambridge.ua продовжує забезпечувати якісну освіту

Навчання в умовах війни: як Cambridge.ua продовжує забезпечувати якісну освіту
26.07.2024

Освітній процес в Україні зазнав суттєвих змін через початок повномасштабної російської агресії. Коли українські заклади освіти призвичаїлись до загроз обстрілів, постала нова проблема — масові відключення електроенергії. Проте навіть такі обставини не зупинили навчання у Cambridge.ua.

Як проходять уроки у школі англійської мови в умовах війни та як ми турбуємось про наших студентів — розповімо далі.

Що гарантує студентам Cambridge.ua?

Школа англійської мови Cambridge.ua продовжує навчати студентів. Звичайно, з огляду на обставини, нам потрібно було змінити підхід до проведення уроків, але при цьому зберегти якість освіти.

Ми турбуємось про безпеку і комфорт наших студентів, тож у випадку повітряної тривоги під час заняття пропонуємо учням пройти в укриття.

Якщо сирена розпочалась перед початком уроку, викладач перенесе його на іншу годину або день, зручний для студентів. Якщо ж заняття відбувається онлайн — студент може отримати запис уроку.

Нас також не зупиняють відключення світла.

В офісі Cambridge.ua на Золотих Воротах у Києві ми продовжуємо проводити уроки в офлайні. А тим, хто обрав онлайн-програму, пропонуємо приїжджати до нас — ми забезпечимо вас робочим місцем зі стабільним інтернетом під час уроків.

Якщо ж ви мешкаєте в іншому населеному пункті та не можете долучитись до уроку онлайн — вчителі відправлять вам запис пропущеного уроку.

☝ Також у випадку пропуску 3 занять поспіль кожен студент отримує 1 безоплатний урок-відпрацювання сам на сам з викладачем.

Які є програми навчання?

В Cambridge.ua можуть навчатися діти, підлітки та дорослі. Для кожної категорії розроблені спеціальні програми, з огляду на вік та інтереси студентів.

Ми пропонуємо сучасні навчальні матеріали, які охоплюють події сьогодення та сучасні виклики.

Наші викладачі — це кваліфіковані фахівці з профільною вищою освітою та міжнародними сертифікатами. Вони регулярно підвищують свої професійні та відвідують освітні майстер-класи, конференції та семінари як у стінах Cambridge.ua, так і поза ними.

У нас ви можете знайти курси для покращення різних мовних навичок, а також комплексні програми:

  • «Вивчення рівня» — курс, де протягом 4,5 місяців ви опануєте новий рівень англійської.
  • «Інтенсивна англійська» — комплексне вивчення нового рівня в інтенсивному форматі за 2,5 місяці.
  • «Розмовна англійська» — курс з акцентом на розмовні навички, де на вас чекає спілкування, аудіювання та робота з відео та аудіоматеріалами.

Приєднатись до курсу? Не проблема!

Деталі тут

☝ Усі навчальні програми для дітей з 11 років та підлітків також передбачають підготовку до Кембриджських іспитів.

Крім того, фахівці Cambridge.ua розробили спеціальні курси для підготовки до IELTS, ТOEFL та НМТ.

Дитячі програми в Cambridge.ua

Деталі тут

Для дорослих студентів ми також пропонуємо навчальні програми, які допоможуть у робочій комунікації:

  • «Юридична англійська» — курс для опанування юридичних термінів, необхідних для роботи фахівців.
  • «Бізнес-англійська» охоплює 4 різні програми: підготовку до переговорів, ведення ділових зустрічей, презентації та ділове спілкування.

Різноманіття курсів дозволяє студентам покращити саме ті навички, які потрібні їм для життя і роботи, а також отримати міжнародні сертифікати з англійської мови.

Що мотивує студентів вивчати англійську в Cambridge.ua?

Деталі

Коли можна розпочати навчання?

Розпочати вивчення англійської в Cambridge.ua можна в будь-який момент.

✏️ Найближчі старти дорослих груп відбудуться 5 та 7 серпня, а також 2, 3, 5, 9 та 16 вересня.

 

✏️ Діти та підлітки зможуть розпочати вчити мову 9, 10, 16 та 17 вересня.

Якщо ви хочете долучитись до групи, яка вже розпочала опанування програми, то можете відпрацювати пропущені заняття. Також студентам пропонують відмінусувати вартість уроків, які не вдалося відвідати.

Ми знаємо, що прагнення українців до отримання нових знань не зламати. Тому Cambridge.ua адаптував навчальний процес до сучасних умов і завжди готовий допомогти вам опанувати англійську мову.

Ба більше, впевнитись у наших словах та перевірити якість навчання, а також обраний формат ви можете на пробних уроках. Залишайте заявку на сайті та приєднуйтесь на свій перший урок вже зараз!