Пройти тест онлайн

C1 для кращих коледжів США для іноземців

12.03.2018

Для тих, хто шукав, у яких вузах краще всього навчатися іноземним студентам у США, завжди є можливість звернутися до спеціально сформованих рейтингів. Один з видатних – це Open Doors, тим паче що нещодавно у світ вийшов цей рейтинг кращих учбових закладів для іноземців за підсумками 2017 року.

Цікаво, що майже усі вузи, що потрапили у топ, вільно приймають на основі сертифікату C1 Advanced – одного з Кембриджських тестів. Це стосується у тому числі і лідера переліку, Нью-Йоркського університету, котрий щорічно приймає більше 17 тисяч студентів з-за кордону.

Крім того, із тим же сертифікатом без проблем можна потрапити до Північно-Східного університету у Бостоні, Мічиганського університету в Енн Арборі, SUNY у Баффало та університету Брігама Янга в Юті. Той же іспит може стати у нагоді всім охочим здобути асоційовану ступінь у каліфорнійських коледжах Дьябло Веллі, Де Анза та Санта Моніки.

Визнання Кембриджського C1 Advanced закономірне: цей іспит досить гарно тестує усі навички, що необхідні для успішного проходження академічної програми університету, що викладається англійською. Якщо людина демонструє, що може засвоювати матеріал на слух та читаючи, висловлювати власну думку усно на семінарах та досить вірно викладати думки на письмі, вона впорається із поставленим завданням отримання вищої освіти у англомовному середовищі.

До речі, наш Центр може допомогти із ретельною підготовкою до С1 Advanced, крім того, скласти це тестування також можна безпосередньо у наших стінах та нашим викладачам.