Пройти тест онлайн

Розпочинайте новий рік з оновленими курсами англійської у Першому Кембриджському центрі

Розпочніть новий рік з оновленими курсами англійської у Першому Кембриджському центрі
6.12.2023

Ви вже додали вивчення англійської мови у свій to-do list на 2024 рік?

У нас є чудова новина — в Першому Кембриджському центрі оновили навчальні програми курсів «Розмовна англійська», «Вивчення рівня», «Інтенсивна англійська» та «Підготовка до іспитів Cambridge English».

Якщо ви вже навчались на цих курсах у нашому центрі, не поспішайте закривати вкладку, адже нам є що розповісти!

Оновлення «Розмовної англійської»

Майбутні студенти цього курсу зможуть протестувати програму, яка зазнала найбільше змін. Розробники повністю оновили навчальну програму, тобто і підручник, і методику викладання.

Що було раніше?

До оновлення програми студенти «Розмовної англійської» систематично переглядали TED Talks, аналізували вокабуляр, вивчали розмовні стратегії та готували власні презентації.

Яких змін зазнала навчальна програма?

Наразі відомо, що учні навчатимуться за новим підручником, який розробили на основі посібника від Voices. У ньому зосереджено багато нових тем для спілкування та обговорення.

Себто у новій навчальній програмі вже не буде абстрактних і нецікавих тем, натомість студенти будуть обговорювати актуальні проблеми, складати діалоги, писати повідомлення та опрацьовувати більший масив нової лексики.

Головне завдання курсу «Розмовна англійська» залишилось те ж саме: відпрацювання навичок говоріння, аудіювання, вивчення лексики, опрацювання різних стратегій спілкування.

Особові займенники в англійській мові

Дізнатися більше

Оновлення «Вивчення рівня» та «Інтенсивної англійської»

Варто одразу зазначити, що ці курси не змінилися так, як «Розмовна англійська». Якщо останній оновили повністю, то у програмах «Вивчення рівня» та «Інтенсивна англійська» зміни стосувались лише певних рівнів.

Зокрема, академічні директори нашого центру оновили підручники для рівнів В1, В1+ (Part 1), В2 (Part 1) і С1 (Part 2).

Що було раніше?

На цих курсах вивчали стандартні матеріали та теми, які вже втратили актуальність, внаслідок чого у студентів потроху зменшувались мотивація та інтерес. Також деякі правила у підручниках були дещо застарілими.

Що зробити в грудні, щоб покращити англійську?

Чек-лист справ

Що зміниться?

Нові підручники курсів розроблені на основі оновленого посібника від видавництва Pearson. У ньому викладено багато нового контенту, який по-іншому розкриває теми.

Що цікаво — студенти вивчатимуть актуальні теми, які повʼязані з пандемією, дистанційною роботою, перевагами та недоліками онлайн-професій.

Зауважте, що оновлені курси можуть відвідати ті, хто вже проходив їх раніше, адже нова програма наповнена актуальною інформацією, новою лексикою та вправами.

Також вони безумовно будуть корисними й для тих, хто тільки збирається навчатися у Першому Кембриджському центрі.

Оновлення «Підготовка до іспитів Cambridge English»

Насамперед зазначимо, що сама структура екзамену та вимоги до нього не змінилися. Наші розробники курсів оновили лише подачу навчального матеріалу для підготовки до екзаменів В2 First FCE та C1 Advanced CAE.

Що було раніше?

Підручники для студентів цих рівнів були дещо застарілі, відповідно, теми та лексика не відповідали вимогам та знанням учнів.

Форми дієслова read

Детальніше

Які зміни впровадили?

Власне, зараз студенти курсу «Підготовка до іспитів Cambridge English» навчатимуться за оновленим підручником від Formula.

Новий посібник дозволяє студентам додатково вчитись на онлайн-платформі, а також має оновлене наповнення. Таким чином ми впроваджуємо не лише нові програми, а й більш сучасні та технологічні підходи.

Розвиток мовних навичок — це постійна праця над собою, тому пройти один курс ще не означає повноцінно опанувати новий рівень.

Власне, оновлені курси у Першому Кембриджському центрі — це чудова нагода пройти матеріал на тому ж рівні, вивчаючи актуальну інформацію та отримуючи новий мовний досвід.

Тож швидше заповнюйте заявку на сайті, щоб у новому році навчатися за новими стандартами!