Пройти тест онлайн

Реєструйтеся на літні курси англійської у двох форматах: онлайн та офлайн

online
22.05.2020

Які плани на літо? Якщо ви вже скасували свою поїздку до моря, не засмучуйтеся, адже моря англійської вистачить на всіх! Ми відкриваємо набір на літні English Courses.

Відтепер займатися можна безпосередньо в нашому центрі або онлайн! Кожен формат має свої переваги, онлайн заняття приваблюють нижчою ціною — знижка 30%, а в офлайн групах навчатиметься не більше 6 студентів. 

Розповідаємо детальніше про кожен з курсів:

Літні інтенсиви  

Для найміцніших та найвитриваліших, адже заняття курсу проходитимуть тричі на тиждень по 3 години. Ви обираєте час занять (зранку, в обід або ввечері) та формат навчання (online та offline), а ми допомагаємо вам швидко опанувати цілий рівень англійської. Якщо інші проходять цю програму за 4,5 місяці, то ви зможете якісно пройти її всього за 9 тижнів!

Будьте готові докласти зусиль, щоб отримати неймовірні результати швидше, ніж ви могли уявити! 

Експрес-курс 

Для тих, хто прагне повернути свою англійську в чудову форму й вдосконалити граматику та лексику.

За літній період ви встигнете повторити та відпрацювати основний граматичний та лексичний матеріал певного рівня, а також поліпшити свої навички говоріння англійською, займаючись вдома чи в нашому центрі. Навчайтеся по буднях або у вихідні, обирайте зручний час для занять вранці або ввечері та займайтеся двічі/тричі на тиждень.  

А якщо вивчення загальної англійської вам замало, і ви хочете знати більше, тоді зверніть увагу на наші спеціалізовані курси.

online

Англійська для переговорів

Курс English for Negotiations точно для вас, якщо ви часто проводите ділові зустрічі та берете участь в переговорах face-to-face та електронною поштою; прагнете розібратися в основах підготовки та стратегіях ведення переговорів, культурних аспектах спілкування з партнерами, управлінні конфліктними ситуаціями; бажаєте вдосконалити свої мовні навички з акцентом на вивчення лексики для участі в різних типах переговорного процесу.

За 8 тижнів ви зможете легко проводити переговори англійською з міжнародними партнерами та клієнтами й досягти неабияких кар’єрних успіхів.  

Англійська для публічних виступів

Якщо ви без упину переглядаєте виступи TED Talks та мрієте опинитися серед найпопулярніших спікерів світу, тоді цей курс точно для вас.

На курсі English for Public Speaking ви зможете навчитися планувати промови та розберетеся зі структурою проведення різних видів презентацій і публічних виступів; ознайомитися зі стратегіями роботи з різними аудиторіями, техніками проведення презентації/виступу, невербальною комунікацією; вдосконалити всі мовні навички та розширити словниковий запас шляхом вивчення сталих виразів і слів для публічних виступів в різних ситуаціях і контекстах.

За 8 тижнів ви отримаєте знання та навички для виступів перед абсолютно різними групами людей й вміло використовуватимете презентації для роботи з аудиторією. 

Розмовна англійська 

Communication Skills — це Ідеальний курс для тих, хто втомився від граматичних завдань та прагне поліпшити свої навички спілкування англійською та наблизити вимову до ідеалу. 

За два місяці навчання ви значно розширите словниковий запас, вивчите слова та вирази, які дозволять ефективніше доводити власну точку зору та вести діалог; позбудетеся страху говорити англійською навіть з носіями мови; поліпшите навички аудіювання і почнете розмовляти англійською впевнено. 

Англійська для IT

Для інженерів-програмістів, які працюють у різних сферах цифрових технологій. За 8 тижнів курсу ви навчитеся описувати продукти та створювати інструкції для пристроїв та додатків; спілкуватися з колегами в різних ситуаціях (staff meetings, workshops, meetings with customers, customer support); усно та письмово висловлювати та аргументувати власну думку в залежності від форми спілкування (formal, semi-formal and informal); готувати резюме й проходити інтерв’ю (описувати свої навички та вміння, запитувати про умови співпраці та деталі проєкту)  

Весь IT світ говорить англійською, а ви робіть це краще! 

Англійська для медиків

Для медичних працівників, незалежно від спеціалізації. 

За 8 тижнів ви навчитеся спілкуватися на різні медичні теми з колегами (базова психіатрія, гінекологія, хірургія); описувати біль та симптоми, приймати жалоби пацієнтів; висловлюватися зрозуміло для пацієнтів, які не володіють медичною термінологією; описувати надзвичайні ситуації, заспокоювати тривожних пацієнтів, пояснювати процеси та процедури; описувати функції різних органів і травми, давати рекомендації щодо лікування; давати поради щодо реабілітації пацієнтів похилого віку; говорити про спеціальне медичне обладнання. 

На заняттях ви розвинете навички говоріння, читання та аудіювання, значно розширите лексичний запас, а лише за 8 тижнів впевнено спілкуватиметеся з колегами з усього світу. 

Бізнес англійська

Для всіх, хто прагне навчитися доводити свою точку зору на ділових зустрічах, вести переговори з колегами ввічливо і дипломатично та підтримувати “small talk”; висловлювати припущення і пропонувати варіанти вирішення проблемних ситуацій в бізнесі, укладати контракти; досягати компромісу при вирішенні конфліктних ситуацій і культурних відмінностях; структурувати презентації, ефективно комунікувати на всіх етапах виступу; використовувати таблиці, графіки, діаграми та інші візуальні елементи в презентаціях – Писати супровідні та електронні листи, доповіді, листи-скарги, проводити телефонні переговори.

За 24 заняття ви приведете свою ділову англійську до чудової форми та отримаєте корисні знання та навички для ефективного ведення підприємницької діяльності. 

 Юридична англійська 

Для тих, хто бажає бути професіоналом міжнародного рівня у своїй справі та навчитися вести усні та письмові переговори у сферах кримінального, трудового, корпоративного, контрактного та інтелектуального права; значно розширити словниковий запас та вдосконалити навички розуміння спеціалізованих документів та текстів;  структурувати власні висловлювання та аргументовано доводити точку зору англійською мовою. 

На курсі юридичної англійської ви розглянете кейси та навчитеся працювати з документами міжнародного зразка, покращите свої комунікативні навички, засвоїте граматичні структури, які необхідні для ефективної комунікації юриста. 

 Підготовка до FCE та CAE

Врешті-решт, щоб отримати міжнародне підтвердження, що ваша англійська дійсно в чудовій формі, реєструйтеся на курси підготовки до Кембриджських іспитів B2 First та C1 Advanced. 

Протягом 8 тижнів ви розберете усі типові завдання та алгоритм їх виконання; підтягнете мовні навички, які перевірятимуться на кожному етапі іспиту; вивчите лексику та граматичні структури для логічної побудови відповідей усно та письмово. 

Проведіть літо з користю — отримайте Кембриджський сертифікат.