Пройти тест онлайн

Корисні ресурси: 3 цікавих YouTube канали англійською

Полезные ресурсы 3 интересных YouTube канала на английском
2.07.2021

Мозок із задоволенням позбувається інформації, яка йому довгий час не ставала в нагоді. Так само він може чинити й зі знаннями іноземних мов, тому дуже важливо практикувати англійську, навіть якщо наразі ви не відвідуєте курси англійської.

Пропонуємо три YouTube канали для допитливих. Вони допоможуть краще та ближче пізнати світ, людей і навіть самих себе. Переглядаючи відео з них, ви можете вбити двох зайців одним пострілом (або, як кажуть носії, to kill two birds with one stone): по-перше, будете практикувати сприйняття англійської на слух, по-друге – можливо, дізнаєтеся дещо нове та цікаве. Така практика проходить легко та приємно.

Для перегляду цих каналів знадобляться певні знання англійської, а якщо щось буде не дуже зрозумілим, то кожне відео супроводжують дуже наочні ілюстрації. Якщо ж ви не встигаєте за диктором, пам’ятайте про можливість включити субтитри.

Ми рекомендуємо:

  • The Infographics Show – які готові відповісти, напевне, на будь-яке питання, що виникне у вашому допитливому мозку.
  • AsapSCIENCE, озброївшись наукою та методом експерименту, сміливо беруться пояснювати різноманітні явища, які можуть вас здивувати.
  • Practical Psychology – для тих, хто хотів би глибше вивчити питання психології та отримати лайфхаки, що можуть змінити життя н краще.

Приємної вам практики!

Потрібно більше? 7 науково-популярних YouTube каналів, які вдосконалять ваш вокабуляр.