Пройти тест онлайн

Military English! Марафон англійської в Telegram

besplatnyj-marafon-po-izucheniyu-anglijskogo-v-telegram
6.07.2022

Хочете розбиратися, яку саме зброю надають Україні західні партнери? Бажаєте читати про останні події від провідних іноземних видань в оригіналі?

А також бути в курсі всіх новин про війну від закордонних журналістів та політиків? Тоді вам точно сподобається наш новий марафон, який стартує менше, ніж за два тижні!

Разом із нашими друзями та партнерами English Student ми будемо навчатися та виконувати завдання на закріплення лексики, а також розігрувати подарунки.

Де проходить марафон?

Традиційно: зручно та одразу під рукою — в Telegram-каналі. Тож все, що вам потрібно, аби взяти участь у марафоні — це лише підписатися.

Зробити крок на шляху до ідеальної англійської

Зараз!

Коли?

Лише п’ять днів, з 18 по 22 липня, на вас чекає підбірка корисних слів, які допоможуть дізнатися як чітко писати короткі меседжі англійською мовою та вміло розповідати про ситуацію в Україні іноземцям.

Про специфіку марафону

Ви отримаєте можливість безкоштовно підтягнути свою англійську лише за 5 днів. А також найбільш активні, хто буде виконувати домашні завдання, зможуть виграти подарунки!

Ви вивчаєте слова і повторюєте пройдений матеріал через декілька днів. Саме така методика, що базується на працях Себастьяна Лайтнера, дозволяє побачити результат уже через місяць систематичного навчання.

Загалом марафон буде цікаво пройти кожному, адже інформація розрахована на пересічну людину, рівень володіння англійської B1-B2 однак не є професіоналом у військовій сфері.

Навчайтесь та отримуйте подарунки!

Оскільки тема нашого марафону стосується військової тематики, то і подарунок відповідний — картки «Military English», англійська для військових. Набір із військовою лексикою підходить для курсантів, солдатів, офіцерів та всіх, хто дотичний до армійської справи.

5 днів = 5 тем = 5 домашніх завдань = 5 щасливчиків, які отримають подарунки.

Картки допоможуть підтягнути професійну англійську для покращення комунікації з іноземними колегами, а також скласти міжнародний іспит від НАТО за стандартом STANAG 6001. Однак, крім карток, ви зможете отримати й наш фірмовий мерч — шопери та значки!

У наборі містяться військові терміни на позначення звань, бойових дій, процесів та характеристик. Також до кожної картки є додатковий аудіосупровід.

Всі набори містять: 105 карток зі словами, спрощену версію коробки для інтервального повторення, 2 розділювачі («Знаю», «Не знаю»).

Картки з англійської мови — це чудовий спосіб вивчити понад 1000 нових слів з 30 тем, а разом з тим підвищити рівень англійської та стати цікавим співрозмовником. Такий спосіб вивчення мови базується на систематичному вивченні та інтервальному повторенні пройденого лексичного матеріалу. Перші результати будуть помітні вже через тиждень щоденних занять.

Приєднуйтесь до нас в Telegram, не чекаючи 18 липня, і разом дізнаємось що ж таке MLRS, HIMARS, Switchblade, NLAW та багато іншого!