Пройти тест онлайн

Благодійний календар 2024 — результат співпраці Першого Кембриджського центру та БФ «Добряк»

Благотворительный календарь 2024 — результат сотрудничества Первого Кембриджского центра и БФ «Добряк»
20.11.2023

Перший Кембриджський центр вже не перший рік тісно співпрацює з Благодійним фондом «Добряк». Обидві компанії спільними зусиллями намагаються допомагати українським дітям, створюючи важливі та корисні проєкти!

Цього разу наш освітній центр приєднався до фандрейзингової компанії «Благодійний календар 2024».

Суть проста:

  • на сайті фонду кожен охочий може придбати календар за 500 гривень,
  • всі зібрані кошти згодом фонд направить на важливу справу.*

*У БФ «Добряк» заявили, що гроші буде витрачено на організацію та проведення тренінгу з профілактики насильства для 25 евакуйованих дітей з Харківського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Благодійний календар 2024 — результат співпраці Першого Кембриджського центру та БФ «Добряк»

Головна особливість благодійного календаря полягає в його оформленні.

Кожна сторінка прикрашена фотографіями, які були зроблені СЕО Першого Кембриджського центру Олексієм Зінченком. Його роботи з різних куточків Землі тематично доповнюють кожну з 12 сторінок-місяців благодійного календаря.

Олексій Зінченко займається фотографією давно, тож в його доробку знайшлись тематичні зображення для кожного періоду року.

Ось, що про створення цієї благодійної ініціативи говорить Олексій:

Ми вже не вперше допомагаємо фонду. Цього разу участь компанії та моя, як автора фотографій, — це чергове нагадування: важливо памʼятати, що серед нас є люди, яким потрібна допомога.

Благодійний календар — своєрідний знак для всіх, що важливо допомагати, не забувати та активно брати участь у благодійних ініціативах. Зараз, звісно, на першому місці мають бути військові, які дають можливість продовжувати нам працювати далі.

Проте й діти — наше майбутнє, їм потрібна наша підтримка та допомога!

Варто зазначити: раніше Перший Кембриджський центр брав участь в інших проєктах від Благодійного фонду «Добряк». Зокрема наша команда:

Допомагали в організації навчальних заходів для дітей-переселенців

Тоді Перший Кембриджський центр допоміг та профінансував проведення заходу для 20 дітлахів-біженців з протидії та профілактики насильства.

Приєднувались до акції #LotsOfSocks — проєкту з метою допомогти дітям з синдромом Дауна

Торік фонду вдалось зібрати понад 101 тисячу гривень, а наш колектив на знак підтримки людей з синдромом Дауна долучились до відомої акції — одягнули різні шкарпетки.

Співпраця Першого Кембриджського центру та БФ «Добряк»

Наші результати

Не стояти осторонь, а активно допомагати — один з головних наших принципів. Позиція Першого Кембриджського центру це закликати всіх і на власному прикладі показувати, що долучатись до корисних ініціатив — важливо!

Більше фото та інформації про цю ініціативу ви можете переглянути за посиланням.

Ми щиро сподіваємось, що простір навколо вас в новому році прикрашатиме календар з красивими фото та не менш красивою історією!