Пройти тест онлайн

«GrinchMusicChestnut»: Сambridge.ua проводить розмовні клуби для студентів столичного університету

grinchmusicchestnut-sambridge-ua-provel-razgovornyj-klub-dlya-studentov-universiteta-grinchenko
8.04.2024

Перший Кембриджський центр допомагає студентам вивчати англійську для професійних потреб, розширювати горизонти та розвивати навички спілкування в обраній сфері.

Як подолати страх спілкуватись англійською?

Дізнатись

До прикладу, зараз наш освітній центр проводить розмовні клуби на музичну тематику для учасників наукового гуртка «GrinchMusicChestnut» кафедри інструментально-виконавської майстерності Київського столичного університету імені Бориса Грінченка. Загалом вже відбулось чотири speaking clubs для студентів.

Головна мета таких подій — вдосконалити навички говоріння англійською, а також заглибитись у професійну тематику, використати знання іноземної мови як інструмент отримання нових знань у межах професії та розвитку.

Розмовні клуби проводять кваліфіковані викладачі нашого центру — Ольга Збаразська та Богдан Орел.

Розмовний клуб

Під час цих зустрічей учасники обговорюють творчий шлях видатних музикантів. Зокрема, однією з тем став життєпис каталонського композитора Федеріко Момпу.

Крім цього, студенти розглядають та обговорюють наукові роботи про культурних діячів, що написані англійською мовою, а також готують доповіді, щоб взяти активну участь у дискусії.

Про свої враження від зустрічей з творчою молоддю розповіла викладачка-модераторка розмовних клубів!

Музика є невіддільною частиною мого життя, тому тематика виявилась цікавою, а підготовка до клубу стала задоволенням. Для мене було відкриттям дізнатися про творчість Федеріко Момпу, адже в масовому уявленні представниками класичної музики вважають Баха, Моцарта, Шопена. Проте європейська сцена 20 століття також багата на творчих людей!

Зі студентами нам вдалося насолодитися фрагментами творчих доробків майстра, розглянути лексику для опису його неповторного стилю, а також висловити власну думку та асоціації пов'язані із музикою композитора.

Ольга Збаразська

Також своїми враженнями від заходу поділився другий модератор музичних розмовних клубів.

Тематичні розмовні клуби — це завжди цікаво, адже під час підготовки викладач не тільки шукає корисні матеріали для студентів, а й розширює власний світогляд. Однак, головне для нас — це створити сприятливу атмосферу та побудувати урок так, щоб він зв'язним і мав багато розмовної практики. Крім того, учасники клубу обовʼязково мають працювати в парах і групах, щоб кожен узяв участь в обговореннях.

Тож дякуємо нашим студентам за цікаві запити, що надихають на нестандартні уроки! Будемо раді бачити в майбутньому!

Богдан Орел

Ми розуміємо наскільки цікавою та ефективною для студентів є можливість поговорити англійською на теми, якими вони захоплюються. Тому наш освітній центр запрошує до співпраці й інші організації, які прагнуть розширити межі використання іноземної мови.

Перший Кембриджський центр відкритий до нових пропозицій та завжди готовий провести захід для вашого колективу на обрану вами тематику — для цього у нас є послуга «корпоративні воркшопи».

Наталя Щербакова, фахівчиня корпоративного відділу

Є питання? Отримати додаткову інформацію можна звʼязавшись з нами електронною поштою: corporate@cambridge.ua, або за номерами:

  • +380 (98) 200 88 77
  • +380 (93) 200 88 77

До речі, наш освітній центр активно приєднується до благодійних ініціатив, зокрема, підтримує українських захисників. Нещодавно ми розповідали як First Cambridge Centre надав ветеранам 5 сертифікатів для безплатного вивчення англійської на будь-якій програмі центру.

А якщо ви бажаєте систематизувати наявні знання, покращити рівень володіння іноземною мовою, у нас хороші новини — набір у весняні групи триває! Всіма деталями поділились за посиланням!