Пройти тест онлайн

«Маніфест сильних» від Future For Ukraine: Cambridge.ua подарував безплатне навчання для ветеранів

besplatnoe-izuchenie-anglijskogo-dlya-veteranov-сambridge
26.03.2024

Перший Кембриджський центр неодноразово приєднувався до благодійних ініціатив, зокрема для допомоги нашим воїнам, адже ми переконані, що лише завдяки їхній щоденній праці маємо змогу продовжувати свою! Тож цього разу наш освітній центр забезпечив безоплатне навчання на будь-якому курсі англійської для 5 ветеранів.

Вручення сертифікатів на навчання відбулося на заході «Маніфест сильних», який проводив благодійний фонд Future For Ukraine 21 березня 2024 року.

Що написати англійською про Україну?

Дізнатись

Благодійний фонд Future For Ukraine організував презентацію соціального відеоролика «Маніфест сильних», що створений на підтримку важкопоранених українських захисників.

8-хвилинна стрічка показує непросту долю ветеранів, які можуть заново розпочати життя та будувати своє майбутнє завдяки протезуванню.

«Маніфест сильних» — це не просто відеоролик, а дотик до серця кожного, хто переніс важкі травми під час війни та відчув невдоволення соціуму. Цей відеосюжет є своєрідним маніфестом кожного, хто опинився перед прірвою несприйняття самого себе та неготовності нашого суспільства до такої кількості людей з каліцтвами. Проте, попри всі перешкоди, вони обрали діяти та продовжувати жити.

Future For Ukraine

Ключова мета заходу — зібрати кошти для підтримки військових, а саме — на реабілітацію та протезування. Крім того, такі події необхідні для того, щоб привернути увагу суспільства до проблем захисників, які отримали важкі поранення.

Ми розуміємо наскільки важливою є інтеграція ветеранів, складовою якої є допомога в опануванні нових навичок та професій.

Англійська в такому випадку — це не лише інструмент для побудови карʼєри, а й простір для спілкування з різними людьми, можливість завести нові знайомства та дізнатись більше про світ, адже найголовніше на уроці з вивчення мови — це комунікація!

Тому ми надали можливість ветеранам навчатись на програмі, яка цікавитиме кожного з них, і здобувати важливу навичку в сучасному світі — вміння спілкуватись англійською.

Частину сертифікатів організатори з Future For Ukraine вручили на заході, а частину — вручать згодом ветеранам у TMS HUB — спортивному просторі, де бійці з пораненнями, інвалідністю, ампутацією та ПТСР займаються бразильським єдиноборством.

Допомагати може кожен з нас, адже ініціатив довкола безліч. Нещодавно ми проводили благодійні розмовні клуби, де учасники могли попрактикувати говоріння англійською за донат на автівку для ЗСУ. Про результати — читайте за посиланням.

Крім того, Перший Кембриджський центр допомагає всім, хто потребує цього, у співпраці з БФ «Добряк». Про результати нашої роботи можна прочитати тут.

Закликаємо приєднуватись до благодійних ініціатив усіх небайдужих і разом розвивати себе і країну!