Пройти тест онлайн

Розпочинаємо набір на курс англійської для дітей із дислексією та дисграфією

английский для детей с дислексией и дисграфией
31.05.2019

Будь-яким батькам відомо, що різні діти розвиваються по-різному. А деякі стикаються з особливими труднощами під час навчання, наприклад, якщо в них порушений процес читання (дислексія) або письма (дисграфія). Але дуже важливо знати, що ці стани – не перешкода на шляху до знань.

Ми оголошуємо набір на інноваційний курс англійської для дітей 9–11 років із дислексією та дисграфією. Він враховує особливості цих станів і дозволяє дітям успішно оволодівати читанням та письмом англійською. Для цих цілей використовуються всі сучасні методи роботи, у тому числі нейрокоррекція, арт-терапія, елементи методу Р. Дейвіса та глобального читання, а також велика кількість додаткових матеріалів.

Цей курс розробляли разом психолог і викладач англійської. Ольга Пастернак – не лише психолог, але й корекційний педагог і арт-терапевт, яка займатиметься попередньою діагностикою на курсі. Проводитиме заняття Олена Українська – наша викладачка англійської, яка закінчила спеціальний Оксфордський курс Teaching learners with Dyslexia і сама є мамою 9-річної дитини із дислексією.

Курс розрахований на 4,5 місяці, з вересня до січня, діти відвідують заняття тричі на тиждень. Перший місяць заняття триватимуть 1 годину, потім і до кінця навчання – 1,5 години. Ми створили програму для рівнів Beginner/Elementary, але вона коригуватиметься за результатами співбесід з учасниками курсу.

Дізнатися більше про курс Англійська для дітей із дислексією та дисграфією, а також записатися на нього можна на сторінці за посиланням.