Пройти тест онлайн

Перший Кембриджський центр отримав оновлений сертифікат підготовчого центру

Первый Кембриджский центр получил обновленный сертификат подготовительного центра
4.10.2023

Цьогоріч Перший Кембриджський центр отримав оновлений сертифікат preparation centre, який дозволяє здійснювати підготовку до всіх міжнародних іспитів з лінійки Кембриджу. Зокрема, IELTS, TOEFL, Кембриджські іспити на підтвердження рівня, Linguaskill.

Первый Кембриджский центр получил обновленный сертификат подготовительного центра

Cambridge Assessment English — це структура, яка займається іспитами, однак вони не надають послуги самостійно, а користуються послугами екзаменаційних центрів, таких як Grade Education Centre та відповідно — підготовчих, як Перший Кембриджський центр.

Сертифікат від Cambridge Assessment підтверджує, що підготовчий центр, якому він надається відповідає вимогам та стандартам, а отже може готувати до іспитів.

Щорічно такий сертифікат видавався на основі результатів іспитів кандидатів, що пройшли підготовку в тому чи іншому preparation centre. Однак, через російське вторгнення в Україну складання іспитів було призупинене.

35 англійських прикметників рівня Advanced, які стануть у пригоді на IELTS, TOEFL, CAE і CPE

Читати далі

Проте, попри ці негаразди, Cambridge Assessment English знайшли вихід і оновили ліцензію для українського центру підготовки, що продовжує свою діяльність наперекір всім перешкодам.

Тож Перший Кембриджський центр регулярно відкриває групи підготовки до різних міжнародних іспитів, а також консультує та допомагає їх скласти за межами України.

Cambridge Assessment всіма силами намагається підтримати українські підготовчі центри, які вже довго та плідно співпрацюють та стабільно готують кандидатів. Рано чи пізно в Україні відновлять можливість складати міжнародні іспити, тож preparation centre мають продовжувати працювати попри всі негаразди!

Ольга Файзуліна, керівниця екзаменаційного відділу Cambridge exams

Ми вдячні організації Cambridge Assessment English за всебічну підтримку у важкі часи, а також, як і студенти, з нетерпінням очікуємо на відновлення можливості складати міжнародні іспити в нашій країні!