Пройти тест онлайн

🍁Почни осінь з англійської! Перший Кембриджський центр запрошує на новий семестр

Почни осінь з англійської! Перший Кембриджський центр запрошує на новий семестр
23.10.2023

Які ваші плани щодо англійської на осінь? Перший Кембриджський центр пропонує провести її разом і оголошує новий осінній набір!

Курси англійської у Києві або заняття онлайн, групи для дітей та дорослих, за рівнями та побажаннями — ми допоможемо обрати те, що підходить саме вам, та провести кожне заняття з максимальною користю.

Якщо ви вже прагнете поринути в англійську мову, насолодитися її вивченням та своїми результатами, розповідаємо що ми пропонуємо цієї осені!

Які курси доступні?

Вивчення рівня

Підійде для тих, хто прагне крок за кроком опановувати рівні англійської за системою CEFR. На уроках ви будете розвивати усі ключові мовні навички: говоріння, читання, письмо, розуміння мови на слух. Доступні групи за всіма рівнями від А1 до С2.

Тривалість курсу — 4,5 місяці.

Інтенсивна англійська

Це курс, на якому можна опанувати ключові мовні навички певного рівня, проте в інтенсивному та динамічному форматі. Вас чекає насичена навчальна програма для розвитку граматики та розширення словникового запасу, доступна для всіх рівнів за CEFR.

Тривалість курсу — 2,5 місяця.

Хочу обрати групу на інтенсив!

Перейти

Лексика і граматика

Програма розрахована на систематизацію знань та закриття прогалин на певному рівні. Курс підійде для тих, хто хоче повторити, відновити, покращити та закріпити знання перед тим, як вивчати новий рівень.

Тривалість курсу — 4,5 місяці.

Розмовна англійська

Цей курс для вас, якщо ви хочете збагатити словниковий запас, почати розуміти мову на слух, впевнено робити публічні виступи та позбутися усіх страхів і барʼєрів. Відпрацьовувати вміння говорити англійською будете виключно на практиці.

Тривалість курсу — 2 місяці.

Прокачайте свою розмовну англійську!

Деталі

Англійська для підлітків та школярів

Перший Кембриджський центр пропонує окремі навчальні програми, адаптовані під молодших студентів. Враховуючи вікові особливості, педагоги вивчають зі школярами новий рівень, готують до іспитів Cambridge English та до ЗНО.

Тривалість курсу — 9 місяців.

Англійська для дітей

Оскільки діти мають різні потреби протягом свого розвитку, ми викладаємо англійську по адаптованих програмах під певний вік. Тому ви можете обирати курси підвищення рівня для дітей 6-10 та 11-12 років.

Тривалість курсу — 9 місяців.

Оберіть те, що підійде вашій дитині!

Записатись

Підготовка до IELTS та ТOEFL

Це курс для тих, хто хоче комплексно підготуватися до всіх секцій іспитів IELTS та TOEFL. Викладач ознайомить із типами та структурою завдань, допоможе відпрацювати тренувальні тести та засвоїти ефективні стратегії складання екзамену.

Тривалість курсу — 2 місяці.

Курси ділової англійської

На програмах бізнес та юридичної англійської студенти вчаться вести переговори, бізнес-зустрічі, ділову комунікацію, робити презентації та розуміти документи англійською мовою. Окрім вивчення необхідної лексики, ви розвинете практичні навички, відпрацювавши їх на реальних бізнес-ситуаціях.

Тривалість курсу — 2 місяці.

Станьте кращим спеціалістом з нашим курсом!

Записатись

Підготовка до іспитів Cambridge English

Це комплексна підготовка до всіх секцій тесту FCE / CAE / CPE: Reading, Listening, Speaking та Writing. Ви ознайомитеся з усіма особливостями іспиту, його структурою і типами завдань та отримаєте покрокові інструкції, як скласти тест на високий бал.

Тривалість курсу — 4,5 місяці.

Які курси доступні?

Перші групи усіх курсів у новому семестрі починають навчання вже 4 вересня.

Але не відкладайте запис надовго, краще оберіть бажану групу вже зараз та звʼяжіться з менеджером, аби забронювати собі місце.

Чому Перший Кембриджський центр?

Наш центр вже понад 14 років готує дітей та дорослих до складання міжнародних іспитів з англійської мови й навчає за програмами, які розроблені згідно з рекомендаціями Cambridge Assessment English.

Кожен викладач у нашому центрі має підтвердження своїх кваліфікацій міжнародними сертифікатами та постійно вдосконалює професійні вміння на курсах та освітніх заходах.

Ми викладаємо за комунікативною методикою: так, навіть на початкових рівнях студенти вдосконалюють навички англійської через спілкування.

Загалом ми намагаємося створити дружню та комфортну атмосферу на уроках, адже це сприяє ефективному вивченню англійської.

Якщо ви хочете дізнатися більше про курси, програми, викладачів чи розклад або хочете записатися, звʼяжіться з нами! Пишіть нам в:

А також телефонуйте за номерами

  • +380 (44) 580 33 00;
  • +380 (95) 580 33 00;
  • +380 (63) 580 33 00;
  • +380 (98) 580 33 00.

Або приходьте в офіс за адресою м. Київ, метро Золоті Ворота, вул. Ярославів Вал, 13/2-б.

З вами звʼяжеться ваш персональний менеджер, який супроводжуватиме вас від моменту запису до завершення навчання.

Перший Кембриджський центр чекає вас на уроках! Ми допоможемо зробити процес вивчення англійської легким і приємним. Адже ми переконані, що англійська — це не мета, а яскравий, сповнений цікавих досвідів і приємних вражень шлях. І на цьому шляху кожен урок важливий!